Må jeg be’ om mere tid, tak?

NEJ! Jeg er stadig ikke død! (Selv om nogen måske ønsker det – Eller… Det håber jeg i hvert fald ikke!). Men tak til alle jer, som har kommenteret og kigget lidt med, på trods af mit enorme fravær. Men ja, jeg har meget travlt for tiden og ville meget gerne be’ om flere timer i døgnet ^_^ Pretty please!

Jeg har ellers mange indlæg på linje! Og jeg glæder mig til, at jeg får tid til at dele alt det jeg gerne vil dele med jer! Det indebærer både anmeldelser af produkter jeg har prøvet, og en vis paryk som er ankommet i dag :D Der er en masse finurligheder på programmet. Håber I stadig er interesseret i at følge med til den tid ^_^

Men jeg kan da lige dele et par små billeder af min dejlige hest, Largo, som jeg tog den anden dag!

167

168

give-away

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Må jeg be’ om mere tid, tak?

    1. Jaja! Nu skal jeg jo lige hjem og se den selv først ;D

      Og ja! Det går super fint med ham! Han har taget en hel masse på! Og man kan virkelig se at han trives :’D Jeg er så glad for at vi reddet ham. Han er en helt unik hest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.