Nu er det jo ikke nogen hemmelighed at jeg kigger efter en smuk sort kjole, som jeg kan have på, de gange jeg går i byen, nu hvor de andre smukke kjoler jeg har købt sidste år, pludselig er en smule for store. Men hvad er en smuk kjole, uden de rette smykker?

Jeg har forelsket mig i denne kjole fra H&M. Det er slet ikke sikkert det bliver den jeg vælger, for jeg tror måske den bliver lidt for tætsiddende i forhold til hvad der er pænt til mig. Men smuk er den, og jeg kunne ikke lade være med at sidde og sammensætte et smukt look.

Jeg har forelsket mig i 3 halskæder fra LoveAble. Jeg syntes de alle sammen har et super smukt udtryk. Især nummer to er jeg forelsket i! Den er til en pris af kun 130 kr! Men den første kunne også være fantastisk til kjolen, da den er mere simpel. Desuden er den til den lille pris af 75 kr.

Men ingen smykkesæt, uden et par smukke øreringe! LoveAble, har også nogle dejlige øreringe, som passer perfekt til halskæderne. Her er jeg i særdeleshed forelsket i nummer to, som koster 60 kr. Jeg syntes de har et super nice rocket look, uden at blive for overdrevet. De skal selvfølgelig være i guld ^_^… Men jeg syntes også at nummer tre, har et super fedt look. De er lidt “finere”, og passer nok til endnu flere sæt. Jeg syntes de er super spændene at kigge på – og så koster de kun 40 kr!

Hvilken sammensætning ville du vælge til overstående kjole? Eller ville du vælge nogle helt andre smykker fra LoveAble, til den?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.