Haha! Ja det er ikke de store fremskridt i denne uge ^^” Kun 100g lettere er jeg blevet. Men jeg er glad, bare jeg ikke har taget på, efter sidste weekend som både bød på usund mad 2 dage, og alkohol. Jeg har ellers spist sundt alle de andre dage, og løbet 4 gange om ugen. Men jeg tror desuden, også at en af grundene til, at min vægt ikke har ændret sig betydeligt denne gang, er at jeg er ved at få nogle flere muskler. MEN hovedgrunden til at jeg ikke har tabt mig er sidste weekend! ^^” Men så må jeg bare knokle endnu mere i den kommende uge!

249

Startvægt: 77.4 kg
Uge 1: 75.9 kg
Uge 2: 73.4 kg
Uge 3: 72.1 kg
Uge 4: 72.0 kg
Samlet tab: 5.4 kg

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et gavekort på 100 kr til fabfashion. Klik her for at deltage.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. 100 g er ikke sådan at knibse af. Så længe det går den rigtig vej skal du blot at være og optimistisk

  2. admin says:

    Ja det er har du ret i :) Det har heller ikke fået mig ned med nakken. Selvfølgelig tænkte jeg lige øv, da mit vægttab jo ellers bare har gået derudaf. Men jeg har jo også tabt mig langt mere på korttid end forventet og planlagt, så det er sgu helt fint :D Tak for støtten!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.