Udover at håndværkerne nu er færdige med at isolerer vores tag, og skunk, er de nu også ved at være færdige med den del af soveværelset de skal lave. De har lavet en “mur” (som dog ikke er helt færdig endnu), hvor der bagved skal være en slags “walk in closet”. De har flyttet døren ind til rummet, så den ikke længere er klemt ind i den ene side (der er dog ikke kommet en ny dør i, endnu), og sidst men ikke mindst har de rykket muren, i det ene hjørne i soveværelset, så der ikke er et dumt indhak mere.

Der mangler stadig at blive “ført” el til muren i midten af rummet, så vi kan hænge vores natlamper på væggen, plus oplade vores telefoner mv. på sengebordet (når vi da engang får sådan et!).

Derudover mangler vi selvfølgelig at få væggene spartlet, tapeseret og malet. Mallingen står vi selv for – det er i det mindste en opgave vi selv kan klare. Derudover mangler vi at få lagt nye gulve. Det er en opgave vi også så vidt muligt, selv vil klare, under lidt kyndig vejledning fra Bøje dog!

Det er SÅ fedt at det hele tager form så hurtigt. Jeg glæder mig sådan til at detaljearbejdet begynder, så vi kan begynde at føre nogle af vores inretningsmæssige tanker og idéer ud i livet, og for alvor lave vores eget soveværelse. Som I kan læse i indlægget i går, så går jeg jo allerede og tænker både farver og udtryk til soveværelsets indretning.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Hvor spændende! Det skal nok blive rigtig godt???.

    1. Åh det håber jeg I hvert fald at det gør!
      Hvordan gik det med dit huskøb? :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.