I morgen er det min fødselsdag :D Det bliver super nice. Glæder mig til at klokken 16:00 hvor jeg kan komme hjem og fejre dagen med min elskede kæreste. Det bliver rigtig godt. Vi får det så hyggeligt :) … Men jeg er lidt spændt på at han skal lave med XD og han vil ikke fortælle hvad vi skal have. Så ender vi ud med Kylling i Karry eller toast madder? ;) Hahaha!

Noget andet der er at fortælle er at jeg har bagt hele aften XD Jeg får jo fødselsdagsgæster på fredag. Jeg har inviteret til kagebord, hvilket betyder at der skulle bages lidt godter :) Det er godt og vel blevet til 30 fastelavsboller. Alt, alt, aaaalt for mange da vi også skal have andet ^^” Men så er der i ikke nogen der går sulten derfra. Og så kan Nicki og jeg også spise lidt af dem i morgen.

… En ting jeg gerne ville have delt i går… Men som jeg var for træt til at skrive… Var at min afdelingschef i Føtex fortalte mig at varhuschefen havde rost mig til skyerne :) Han nævnte mig ved navn, og det var fuldstændig umotiveret. Så fedt at få afvide! Vi er flere 100 i min Føtex, og det er nice at varehuschefen ligger mærke til min indsats :) Han havde fortalt at jeg altid var sød, smilende og hurtig ^__^ NU kan jeg jo kun gøre det ENDNU bedre. Jeg er privilegeret at have et job, og endda et jeg er glad for, og som jeg er god til :) … Og hvor varehuschefen rent faktisk også har en interesse i de deltidsansatte.. Sikke en god fornemmelse.

Nå jeg vil i seng. Har en lang og dejlig dag foran mig i morgen. :) Sov godt, jer der nu læser med ^_^

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.