Hvert år bliver der holdt karneval i Aalborg. Det er en begivenhed, som de fleste unge fra byen ser frem til. Selv har jeg kun været afsted én gang, da jeg har arbejdet de sidste 5 år på dagen. Næste år har jeg tænkt mig at bede om fri, da det må ved at være min tur. Men det er ikke fordi jeg er ked af, at jeg ikke har været med de sidste par år – og i år har det slet ikke gjort noget, da ingen af mine veninder skulle med pga. eksamen…

Men det er slet ikke mig, og mit forhold til karneval som dette indlæg skal indeholde. Det skal indeholde andre unges forhold til karneval. Jeg hører år efter år, om unge mennesker som udebliver fra deres arbejde – Kun pga. af karneval. De vælger ganske enkelt, at risikerer at blive fyret, alene for at komme til karneval.

Jeg troede måske at tiderne havde ændret sig. At disse unge mænd og kvinder, passede mere på deres arbejde, i disse dage, hvor det er sværrer og sværrer at få et arbejde… Men nej. Selv på mit arbejde var der i går en “sygemelding”. En kvinde ringer ind og melder sig syg pga. af seneskedehindebetændelse. Hun melder sig syg i to dage. Hun bliver derefter direkte spurgt “skal du til karneval?”… Og svaret er “… Det kan da godt være”. Et par timer senere flyder der med billeder af hende på facebook, hvor hun er ude og drikke til karneval…

Jeg forstår det ikke! Jeg syntes det er skræmmende, at folk omkring mig, kan opfører sig så respektløst. Tænker de slet ikke over, at det går ud over deres kollegaer, som pludselig er underbemandet? Eller er det bare mig der tager mit arbejde for seriøst? ^_^ Stof til eftertanke…

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et par smukke øreringe fra LoveAble!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(3) Comments

  1. Det er ikke dig der tager dit job for seriøst.

    Det er de andre der er nogle ansvarsløse børn.

  2. Helt ærligt! Det kan man bare ikke. Hvis man har et job, så passer man det. Kan man ikke få fri, så er det bare ærgerligt. Man melder sig ikke syg, hvis man ikke er det. Det er jo så bare ekstremt dumt af hende at smide billeder på facebook, når hun er venner med kollegaer. Det er at skide højt og flot på de folk man arbejder sammen med!

  3. admin says:

    Ja, jeg er helt enig! Jeg forstår ikke hvorfor man kan være så ligeglad med sit arbejde og sine kollegaer -.-” Og jeg forstår slet ikke at denne kollega valgte at gøre det, da hun ellers bare er så sød, og rar. Og jeg har aldrig oplevet hende pjække før. Men det må virkelig være vigtigt for hende at komme til karneval..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.