Ingen vægt-update i denne uge. Ikke fordi jeg ikke vil lave den – men jeg har desværre ingen vægt jeg kan bruge. Jeg har ellers købt batterier (Riiiight… Nicki købte dem selvfølgelig!), til min vægt herhjemme, så jeg kunne bruge den. Men desværre, virker min vægt ikke for godt XD Læner jeg mig lidt for meget frem af på vægten, vejer jeg 70 kg, og læner jeg mig lidt for langt tilbage, mens jeg står på vægten, vejer jeg 50 kg XD! Altså ikke er særligt valid resultat jeg kan få ud af at bruge vægten.

Derfor må vægt-updaten vente til onsdag hvor jeg skal passe min mors hus, endnu engang, og det betyder at jeg kan komme i nærheden af en vægt, med et valid resultat ;D Jeg tror desværre alligevel ikke at mit resultat er alt for godt ^_^ Haha! Men så har jeg da et par dage ekstra, til at forbedre resultatet ;)

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et par smukke øreringe fra LoveAble!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.