Jeg er i god tid med julegave ønskerne ;D Jeg har i hvert fald lige smækket tre nye ønsker på min ønskeliste. Jeg har fundet ud af, at jeg mangler lidt trøjer til at ride i, og en nye ridehjelm (har ellers næsten lige købt ny hjælp – men dens ventilation var desværre ikke som forventet, så det bliver simpelthen for varm, når der er over 20 grader).

383

Ride polo // 299,- // Gina tricot

384

Sweatshirt // 499,- // Gina Tricot

385Casco Mistrall sort/grøn // 898,- //  Hoffmann’s rideudstyr

Der skal enten ventes med tålmodighed, ellers skal jeg i sandheden godt nok ud og arbejde meget, så jeg kan få sparet nogle penge sammen ;)

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.