Jeg er gået i gang med en blog challenge: 30 days blog challenge. I dag, det tredje indlæg, skal jeg skrive om noget, eller nogen jeg savner. Det var slet ikke svært at vælge hvad jeg skulle skrive om. Det var ikke nogen, det var noget. Min barndom!

310Jeg savner virkelig at være barn igen! Og det har jeg faktisk efterhånden gjort i mange år. Det var virkelig tiden. Det var skønt at være så sorgfri, som man nu engang var da man var barn. Der hvilede ingen byrde på ens skuldre, og man følte ikke som sådan der var noget man behøvede at opnå med livet… Gud hvor jeg savner at rende forvirret rundt, og lege hest ^_^

Jeg husker tydeligt engang min mor sagde følgende til mig: “Engang ville du ønske du var barn igen. Du vil savne det. Så nyd det i mens du kan.” … Og gud hvor havde hun ret. Og hvor ville jeg ønske at jeg havde nydt det endnu mere, og endnu længere tid end gjorde.

… Og ja.. Jeg er et sted på overstående klassebillede. Jeg var på daværende tidspunkt omkring 7-8 år.

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et par smukke øreringe fra LoveAble!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Hvilket er grunden til at jeg aldrig er blevet voksen n___n

    1. admin says:

      Hahaha :D PETER PAN HØGH!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.