Så er jeg 100 gram fra mit næste delmål, som ligger på 65 kg. Jeg havde egentlig besluttet at jeg skulle nå mit delmål på de 65 kg, i denne uge – men der kom en fødselsdag, og en masse kage i vejen ^^” Men det er også fint. Jeg når mit mål i næste uge; og så er det tid til atter at vurderer om jeg bør tabe mig yderlig.

344

 

Startvægt: 77.4 kg
Uge 1: 75.9 kg
Uge 2: 73.4 kg
Uge 3: 72.1 kg
Uge 4: 72.0 kg
Uge 5: 69.8 kg
Uge 6: 68.8 kg
Uge 7: 67.3 kg
Uge 8: 67.1 kg
Uge 9: 66.9 kg
Uge 10: 66.9 kg
Uge 11: 65.1 kg
Samlet tab: 12.3 kg

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et par smukke øreringe fra LoveAble!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(15) Comments

 1. FLOT!
  Og syntes det er fedt at selvom du prøver at tabe dig så giver du også plads til ting som fødselsdage

  1. admin says:

   Tusind mange tak!
   Og jeg tror personligt ikke på, at man kan ændre sin livsstil i den grad jeg har gjort det, hvis man ikke af og til kan unde sig noget usundt. Da jeg var overvægtig spiste jeg slet ikke noget usundt, men det skyldtes at det var noget mere akut, og vigtigt at jeg hurtigt fik tabt mig. Nu hvor jeg ligger stabilt i normal-vægtig kategorien, har jeg valgt at tage mit vægttab langsommere – og derved stadig give mig selv lov til at leve et normalt liv :) Heldigvis har jeg jo ikke tabt mig ved hjælp af en kur, men ved hjælp af en livsstils ændring.
   Men hvor er det fedt at du er så sød at skrive! Det holder virkelig motivationen oppe, at jeg ved der er nogen derude som hepper lidt på mig :D

   1. Jeg kan godt huske fra da jeg prøvede at tabe sig sidste gang hvor meget folks kommentar gøre for hvordan jeg klarede det. Skal snart igang igen men har pt nogle udfordringer som gøre det svære at tabe mig så jeg forsørger mere på at få noget motion og frugt og grønt hver dag end egentlig at arbejde imod at skulle tabe flere kg.

    Jeg er også overrasket over hvor meget jeg egentlig har fået noget i dag.

    1. admin says:

     Som jeg også har skrevet om på bloggen tidligere, så tror jeg virkelig også det handler om at være motiveret – er man ikke motiveret, ja så ryger man hurtigt tilbage til det gamle mønster (jeg har i hvert fald prøvet det tit). Jeg tror det er bedre at vente til at man føler sig HELT klar, for at undgå unødige nederlag.

     Og jeg tror du gør det på den helt rigtige måde! Det er om, at gøre det i det tempo man selv kan klare! Og hvis der kun er plads til at du tilfører noget mere sundt, og bare lidt mere motion, ja så tror jeg bestemt også det gør en forskel for sundheden :) Hele mit projekt startede jo også med, at jeg bare ikke ville være et usundt menneske mere, da jeg simpelthen fik for mange gener (træthed, yderligere problemer med mit PCOS, endnu mere ondt i knæene, nedtrykthed).

     1. Netop! Og sidst var jeg også så motiveret at jeg tabte 10 kg men så døde det for mig.
      Men jeg spiser pt noget medicin som gør at det er nemmere at tage på i vægt og svært at tabe sig så det er jo blot en ekstra hård kamp for mig hvis jeg skal begynde at tabe mig end at skulle bare prøve og holde vægten.

     2. admin says:

      Hvor er det bare flot at du tabte dig 10 kg! Kæmpe respekt for det! Det var ærgerligt at det døde ud for dig – men det kan også være at din krop havde brug for en pause efter sådan et stort vægttab :) Hvordan tabte du så meget? :) kost ændringer og motion? Og hvilket motion lavede du? :D

      Og ang. medicinen har jeg fuld forståelse med dit problem! Mine vægtproblemer tog i første omgang også fart da jeg var på antidepressiv medicin. Det gjorde simpelthen at kiloene bare drønede på. Sidenhen har jeg taget yderligere på, af dårlige vaner og usund levestil, som simpelthen bare har taget overhånd. Men det er demotiverende når andre faktor spiller ind, på ens vægt, end ens kost. Jeg lider jo af PCOS, hvilket også gør det meget nemmere at tage på end at tabe sig, og alt fedtet sætter sig nærmest på maven – og er det sværeste at komme af med igen. På trods af at jeg nu er normaltvægtig igen, ser jeg overvægtig ud, da min mave er så stor i forhold til resten af kroppen. Jeg håber det hjælper at styrketræning, men hvis det ikke gør, ja så ved jeg ikke hvad jeg skal stille op…

 2. Hep !

  1. admin says:

   Stort hep tilbage til dig søde :D
   Vi bliver nogle slanke sild, du ;)

   1. Vi er allerede sild, nu bliver vi til ål ;)

 3. Førhen lavede jeg en del øvelser og gik lange ture om dagen. Jeg svømmede hver morgen inden jeg gik i skole. Men svømmehallen ligger tæt på min gamle skole men ikke tæt på hvor jeg bor. Jeg savner nogle gange min svømmetur.

  Nu her cykler jeg mest, jeg har 7 km til arbejde og 7 tilbage igen hvor jeg cykler stort set alle dage. Men kan ikke rigtig fået gang i øvelserne endnu. Og så har vi fået et fælles motionrum i den afdeling jeg bor i som lige er blevet færdig så regner med at skulle begynde at gå dernede.

  Prøv at lave nogle maveøvelser hvor du holder bene lige op i vejret men du prøver at lave almindelig mavebøjninger. Eller hæv og sænk dine ben fra strakt helt op til at lægge vandret med jorden uden at røre ved den.

 4. Nicki says:

  Super flot klaret. Ikke engang kager kan stoppe dig nu!! :)

 5. Hold kæft hvor er det sejt gået! Jeg tabte mig selv 10 kg for 1,5 år siden, og ville nu virkelig ønske jeg kunne tage mig sammen til at smide endnu nogle stykker :)
  Men godt gået til dig!!
  Knus

  1. admin says:

   Wow, 10 kg er da et super resultat! Nu har jeg også været inde og se dine billeder, og jeg syntes da også du ser ud til at være markant mindre end jeg var ved begyndelsen, og er nu, (167 cm vejede 77.4 kg) – så at motivationen ikke er der lige nu til at smide yderligere, er nok ikke så slemt :) Du ser jo sund og pæn ud. Men det kommer jo selvfølgelig an på hvordan du selv føler :)

   Og tusind, tusind tak :D Jeg er så glad for mine resultater, og jeg fornemmer at der snart ikke er lang vej, der hvor jeg gerne vil hen med det hele :)

  2. Åh tusind tak gor at du siger det – men billeder snyder :)! Jeg er ca. der, hvor du er nu, men det er heller ikke fordi det er forfærdeligt – men man skulle da være et skarn, hvis man ikke lige ku smide 5 mere, ik? ;) Sådan vil det nok altid være :)

   1. admin says:

    Hahaha :D Så sandt så sandt. Men jeg tror kun lige jeg starter med at se om 2-3 kg ikke er bedre for mig. Jeg er robust bygget, så jeg har lidt svært ved at tro at jeg skal ned og veje 60 kg. Men nu får vi at se :D haha!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.