Pilot solbriller – Ja tak!

Jeg har altid været fuldstændig forelsket i pilotbriller! Jeg kan huske mine dybe fascination af dem, allerede startede som barn – min far havde nogle originale Rayban, og det var hér min kærlighed til dem startede. Som barn havde jeg ikke noget begreb om, hvad sådanne briller kunne koste, og jeg var derfor dybt skuffet over, at jeg ikke fik lov at få nogen magen til… I dag, hvor jeg ved, hvad de kostede, ville jeg aldrig købe dem.  Jeg er ikke typen der har råd, eller lyst til at købe mærkevare – og slet ikke når det kommer til solbriller.

Men heldigvis har jeg senere fundet ud af, at man kan få mange lækre solbriller, i super kvalitet til fair penge, som man ikke behøver være bange for at gå rundt med, fordi de ikke har kostet en halv million. Det er ej heller nogen hemmelighed, at jeg allerede har ejet tonsvis af pilotsolbriller i løbet af de sidste mange år – og jeg bliver bare aldrig træt af dem.

394

Pilot solbriller (sølv stel) // 79,- kr // Accessories.dk

Personligt er jeg helt vild med pilot solbrillerne i lysefarver! De passer til alt slags tøj, og så er de jo hovedsageligt til om sommeren, hvor et lyst og let look ofte er fortrukken. Desuden klæder sølv de fleste, og gør ligeledes stellet ret diskret.

395

Pilot solbriller (sort stel) // 79,- kr // Accessories.dk

Men jeg har også forelsket mig i pilot solbriller, de sidste par år, med sort stel. Jeg syntes de giver et råt, og mere rocket look (som jeg elsker). Og så passer mørke solbriller utvivlsomt, super godt til mit sorte hår.

79 kr for et par lækre solbriller, i fed stil… Så kan man da næsten ikke sige nej tak.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

3 thoughts on “Pilot solbriller – Ja tak!

  1. Åh, jeg ville sådan ønske, at jeg kunne bære pilotbriller! Desværre passer de bare slet ikke til min ansigtsform.. Så jeg må overlade det totalt seje look til andre :(

    1. Ej hvor ærgerligt. Jeg har endnu aldrig set nogen som ikke kunne rocke looket – men hvis du siger det, så må det jo være sandt Ö Føler virkelig for dig XD hehe! Så må vi andre bare rocke det ekstra hårdt, ikke sandt?

  2. Jeg har dem skam stadig, og bruger dem også stadig. (Måske lidt dyre i indkøb, men hos amerikanerne kunne jeg da betale dem, og det var så i 1988, så 25 års jubilæum i år ;o))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.