I går havde jeg første skoledag. Det var en rigtig spændene dag – med rigtig mange informationer! Jeg var helt ør i hovedet da jeg kom hjem. Mange indtryk, varme lokaler, mange mennesker, og ny viden; ja det kan næsten kun resulterer i, at man bliver ufattelig træt. Men det er jo ikke negativt. Det er jo bare fordi min hjerne har været i gang og aktiv! :D

Men én ting er sikkert! Det lader til at være nogle rigtig søde piger jeg går i klasse med (og dem jeg er i gruppe med), og jeg glæder mig til at lære dem at kende, og ikke mindst komme rigtig i gang med undervisningen. Tænk jeg er nu i gang med at uddanne mig til sygeplejerske?

I dag skal jeg på pub crawl med klassen, efter skole ^_^” Det bliver hårdt at skulle møde igen onsdag – og ikke mindst at skulle på arbejde O_o Men jeg glæder mig! Jeg tror det bliver rigtig hyggeligt!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(9) Comments

 1. Awesome, lyder som en god dag !

  God fornøjelse med den dårligt placeret pub-crawl. Havde det ikke været til alles fordel vist den havde været lagt en torsdag eller fredag?

  1. admin says:

   Nej nej :D Det er jo rus uge… Fredag… Dvs. i dag… Er der jo introfest :D Så deeeet…

 2. Åh hvor fantastisk med en så god og forventningsfuld studiestart :)

  1. admin says:

   Ja det er bare en super fed oplevelse at det hele går så godt :D

 3. Dejligt at hører :D Håber det bliver ved med at være super godt!

  1. admin says:

   Tusind tak! :D
   Det håber jeg også!

 4. Held og lykke med dit studie ;)

  1. admin says:

   Tusind tak!

 5. […] 2 september havde jeg min første skoledag! Det var en omvæltning i min identitet pludselig at skulle forholde mig til, at nu læst jeg til […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.