Min første skoledag

I går havde jeg første skoledag. Det var en rigtig spændene dag – med rigtig mange informationer! Jeg var helt ør i hovedet da jeg kom hjem. Mange indtryk, varme lokaler, mange mennesker, og ny viden; ja det kan næsten kun resulterer i, at man bliver ufattelig træt. Men det er jo ikke negativt. Det er jo bare fordi min hjerne har været i gang og aktiv! :D

Men én ting er sikkert! Det lader til at være nogle rigtig søde piger jeg går i klasse med (og dem jeg er i gruppe med), og jeg glæder mig til at lære dem at kende, og ikke mindst komme rigtig i gang med undervisningen. Tænk jeg er nu i gang med at uddanne mig til sygeplejerske?

I dag skal jeg på pub crawl med klassen, efter skole ^_^” Det bliver hårdt at skulle møde igen onsdag – og ikke mindst at skulle på arbejde O_o Men jeg glæder mig! Jeg tror det bliver rigtig hyggeligt!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

9 thoughts on “Min første skoledag

  1. Awesome, lyder som en god dag !

    God fornøjelse med den dårligt placeret pub-crawl. Havde det ikke været til alles fordel vist den havde været lagt en torsdag eller fredag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.