Hvorfor skal en væg absolut være kedelig? Hvorfor skal den have den evige hvide farve, uden det vilde spræl? Det behøver den jo faktisk heller ikke! Jeg er selv meget stor tilhænger af fototapet og fotostater! Jeg syntes simpelthen det er noget af de mest fantastiske til, at peppe en ellers kedelig, hvid væg op med! Der er jo et væld af muligheder! Og dyrt behøver det ikke engang at være – fotostater kan findes helt ned til 239 kr! Det er jo en billig pris, for at gøre ens hjem meget mere interessant!

439

Selv er jeg helt vild med de fototapeter, man kan få i lyse farver – og i særdeleshed har jeg en dyb fascination af dem, som er et foto af noget fra naturen!

435

Jeg er vild med billeder fra skoven, og man kan jo give, væggen mange forskellige udtryk, alt efter hvilket billede man netop vælger. Selv er jeg vild med de lysegrønne, og gule farver, men skulle jeg have tapet på en væg i soveværelset, skulle det alligevel nok være i sort/hvid. For at skabe et roligt, og harmonisk miljø. Men det er jo kun fantasien der sætter grænser!

440

Der er jo heller ingen som siger, at hele væggen behøver at være dækket! Man kan jo også lave det, således at det ligner et kæmpe maleri/foto på væggen!

Men selv hvis du ikke lige har drømme om, at bo helt ude i skoven (eller i hvert fald klistre din væg ind i billeder af træer), er der også en fotostat til dig! Uanset om du er vild med billeder af den pulserende storby, de vilde dyr, eller måske noget abstrakt – ja så er der noget at finde! Og med en leveringstid på 2-4 dage, så kan man da næsten ikke lade være!

Selv bor jeg i en leje lejlighed – hvor jeg ikke må putte tapet på væggene, men jeg har fået et godt fif af en bekendt som er maler. Man kan nemlig sætte nogle spånplader op på den væg, hvor man ønsker tapetet på, og derefter påsætte det ønskede tapet! Så der behøver ikke være de store forhindringer, selv hvis du ikke ejer din egen bolig!

Har du noget spændene tapet på dine vægge?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Enig, hvide vægge bliver let kedelige.

    Og du ved allerede hvordan mit hjem ser ud! Mørkegrå vægge i stuen, og malede birketræer i soveværelset :D

    1. admin says:

      Og du ved at jeg ELSKER dine birkevægge i soveværelset! Gud jeg ville gerne have sådan nogle vægge i mit soveværelse ^_^

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.