Jeg skal til julefrokost i weekenden. Da jeg sad og planlagde hvad jeg skulle have på, i dag, gik det op for mig, at jeg kun havde få sæt at vælge i mellem. I hvert fald når man kigger på hvad jeg sådan havde lyst til at have på. Derfor er jeg forfaldet til at kigge lidt på nogle kjoler/outfits på nettet som jeg egentlig godt kunne tænke mig at have på i morgen.

1147

01 // Blondekjole – 199,- 02 // Ærmeløs buksedragt – 249,-
03 // Ærmeløs kjole – 199,- 04 // Peplumkjole – 179,-

Hvis jeg kan nå det efter skole i morgen, tror jeg at jeg vil ind og kigge på overstående outfits – hvis de altså er til at finde i nogen af butikkerne. Umiddelbart er jeg mest pjattet med nr. 1 og 4, men jeg tror de skal prøves på før jeg egentlig kan bedømme det.

Hvilket outfit kan du bedst lide?

Se resultater

Indlæser ... Indlæser ...

 

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.