En tur på skadestuen…

Ja, jeg er heldigvis ikke selv kommet til skade ^_^ Men jeg har været en tur på skadestuen i dag! Det har været en super fed oplevelse, da man normalt ikke må/kan komme med på skadestuen ved første praktik (vi har jo kun gået i skole i 3 uger). Men jeg fik den enestående mulighed, at gå med forskellige sygeplejersker på skadestuen, fra klokken 12:00 af, hvor jeg var færdig i skulder ambulatoriet. Derfor blev jeg også 2 timer efter jeg fik fri, for at få det bedst mulige udbytte – og hold da op! Jeg oplevede en masse. Jeg har i dag måtte håndterer opkast, og mange forskellige typer mennesker.

Jeg glæder mig allerede til i morgen! Jeg skal godt nok kun være i skulder ambulatoriet (som overhovedet ikke er lige så spændene som traume ambulatoriet, og skadestuen – men som dog stadig er meget relevant, og med ny viden hver gang).

Jeg er nu halvvejs i min praktik, og jeg syntes bare at det er en fantastisk oplevelse. Jeg skulle rigtig kun have 37 timers “arbejde”, men jeg tror jeg kommer op på de 40 timer (frivilligt). Jeg vil næsten ikke tilbage til skole i næste uge XD

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “En tur på skadestuen…

    1. Haha ja :D
      Jeg er bare super glad for praktikken! ^_^
      Men jeg tror ikke det bliver på ortopædkirurgisk Ambulatorie, som jeg vil have en fremtid på :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.