Jeg SKAL være sygeplejerske!

I jeg har i dag været i en anden underkategori af Ortopædkirurgisk afdeling. Nemlig traume ambulatoriet – og hold nu kæft hvor var det fedt! Jeg er meget mere begejstret i dag! Men også fordi jeg fik lov at tage del i så meget – og der var virkelig meget sygepleje at udføre i denne afdeling i dag. I morgen skal jeg godt nok i skulder ambulatoriet igen – men det er jeg sikker på nok skal blive spændene. Vi er allerede færdige i skulder ambulatoriet omkring klokken 12:00 i morgen – og derefter har jeg fået lov til at tage med i skadestuen! Fedt! Man har ellers ikke mulighed for at komme på skadestuen i første praktik, så jeg glæder mig virkelig.

Men hold nu kæft! Jeg har fået lov til at se på betændte sår, gips blive lagt på både arme, ankler, ben, og håndled, i dag. Super fedt, at få al den erfaring på bare én dag!

Og så har jeg bare haft nogle super søde patienter i dag! Virkelig dejlige mennesker – hver og én!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

6 thoughts on “Jeg SKAL være sygeplejerske!

  1. Hvor er det dejligt at høre :) Jeg er lidt misundelig! jeg ville virkelig gerne være sygeplejerske, men med dårlig ryg og dårlige knæ, var det ikke lige vejen for mig, ville blive nedslidt alt for hurtigt :/

    1. Har selv rigtig dårlig ryg, og dårligt knæ – men jeg har bestemt mig for, ikke at lade mig stoppe af det! Har selvfølgelig, ligesom du, overvejet om det kunne lade sig gøre, og ikke mindst kunne betale sig – men der er SÅ mange veje indenfor sygeplejen, og så må jeg jo bare vælge en fremtid i en afdeling hvor der er knap så mange løft ^_^

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.