Så har jeg endnu engang brug for jeres hjælp! Eller hjælp ved jeg ikke om man direkte kan kalde det – men jeg vil i hvert fald gerne høre om jeres erfaring, når det kommer til hårfarvningsprodukter. Jeg står nemlig og skal til Berlin om ikke så længe, og der plejer jeg at købe stort ind i hårfarvningsprodukter, da de for det meste kan købes til under halv pris dernede.

Jeg er selv stor tilhænger af ‘Swartzkopf Brilliance’, som jeg har brugt i farven ‘brunsort’, og ‘sort’. Det er et godt produkt og jeg er glad for det. Men findes der noget bedre? Desuden overvejer jeg at prøve at farve mit hår i en lækker brun farve i stedet for den sorte farve jeg har haft de sidste par år – og jeg syntes bare ikke rigtig at Brilliance serien, har de rigtige nuancer når det kommer til de brune farver (ellers har jeg bare ikke set ordentlig efter).

Ellers har jeg prøvet Olia serien, fra Garnier – også i farven sort. Det var et OK produkt – men så var jeg heller ikke videre imponeret. Jeg vendte i hvert fald tilbage til Brilliance igen, da jeg syntes den er betydelig bedre. Håret får mere glans, og farven holder længere.

Og så har jeg sådan set ikke prøvet flere hårfarvningsprodukter… Jeg står lige nu i overvejelsesfasen om jeg skal prøve Swartzkopf’s Million color, Syoss Oleo Intense (er vild med hårkuren og balsammen i denne serie), eller om jeg bare skal nøjes med den gode gamle, Brilliance?

Hvilken hårfarve bruger du? Hvilken farve/nuance? Hvilke har du prøvet? Hvorfor er netop denne, god?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(12) Comments

 1. Ingen erfaring. Overhovedet. Beklager n__n

  1. admin says:

   Det er så i orden søde :D Så ved du trods alt en hel masse andet – og hjælper mig ofte den vej igennem ;D

 2. Jeg har det sidste stykke tid brugt farven “askebrun” fra Garnier Nutrisse. Plejer ellers ikke at være helt overbevist om Garniers produkter, men jeg købte en af de her på tilbud en dag og skyndte mig efterfølgende ned for at hamstre et lille lager. Det er en af de mest holdbare hårfarver, jeg har prøvet, og den lader ikke til at slide helt så meget på håret som mange andre hårfarver. Jeg har i hvert fald ingen planer om at skifte mærke :-)

  1. admin says:

   Er Gernier Nutrisse alligevel så populær? Det var nok blandt de sidste hårfarver jeg ville prøve ^^” Indtil nu selvfølgelig – hvis den er så god som du siger er jeg da fristet til at prøve. Og askebrun alligevel. Udfra billeder på nettet er den rigtig flot – men ikke hel så varm som den farve jeg tror jeg vil gå efter. Har du prøvet andre? :D

 3. Jeg bruger altid Garnier Nutrisse. Deres farver holder bare og mit hår føles dejligt blødt efter brugt, hvilket jeg ikke kan sige om andre hårfarver. Desuden findes den i de dejligste brune farver :D

  1. admin says:

   Nice :D
   Jeg troede virkelig ikke Garnier Nutrisse var så god. Jeg har aldrig brudt mig meget om garnier produkter… Men jeg må da hellere prøve den :D Hvilken farve bruger du? Og har du prøvet Brilliance?

   1. Jeg bruger 6.60 “Fiery Red” og eeeeeeeeeeeeeelsker den! Den holder farven i flere måneder. Ja faktisk farver jeg kun hver 8. til 12. fordi udgroningerne kommer til at irriterer mig før farven falmer :D

    Har prøvet Brilliance og HADER den. Den holder slet ikke og så er den svær at få ud af håret igen D:

    1. admin says:

     Ej hvor vildt at vi har så forskellige indtryk af Brilliance Ö Jeg elsker den virkelig, og i mit hår holder den virkelig længe. Den når heller ikke at falme i mit hår, før jeg bliver træt af mine udgroninger XD Men det kan jo være fordi vi bruger forskellige farver? :) + jeg bruger produktet fra tyskland, og jeg kan se og mærke at der er nogle andre ting i dén, end i den danske version… Man kan så vurderer om det er godt eller skidt XD Men den holder betydeligt bedre end dengang jeg brugte hårfarverne fra DK. (men dengang syntes jeg nu stadig ikke farven nåede at falme).

     1. Du skal nok brændes som kemisk affald når du engang er kommet af dage. Bare lige til info.

     2. Bruger selv hårfarver fra tyskland, så det gør ingen forskel. Brugte Brilliance til at farve mit hår sort og da jeg så ville være rødhåret var det stort set umuligt at få ud. Ikke fordi det var sort men fordi Brilliance og andre farver af samme mærke indeholder “metaller” og når man vil fjerne dem bliver håret mærkelige farver.. Lige siden har jeg holdt mig til frisørens farver og Garnier Nutrisse :D

    2. admin says:

     Ej hvor sjovt. Jeg syntes nu at jeg kan mærke betydelig forskel på den danske og den engelske pakke. Jeg har endda prøvet at lave en lille test med dem, og i mit hår holder den tyske et par uger længere end den danske Ö
     Men jeg har aldrig prøvet at farve farven over med et andet produkt – så det kan jeg selvfølgelig ikke udtale mig om ^_^
     Men godt du kommer med de gode råd :D Lyder til at jeg skal prøve nutrisse. Frisør farve har jeg i hvert fald ikke råd til ^^”

 4. admin says:

  Høgh; Det kan jeg sgu leve med :D <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.