I dag skal jeg bare lige have overstået 2 timers førstehjælp (som jeg nu også glæder mig lidt til – da det er super spændene), overstået, og så tager jeg til Berlin et par dage :D Jeg glæder mig helt ufatteligt! Jeg glæder mig til at få en masse gode oplevelser og minder.

Nu må jeg hellere gå ned og fange bussen i skole. Den venter nok ikke på mig ^^” …

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(3) Comments

  1. Og kan I så ha` en rigtig god tur. ;o) Hils din bror og din mor.

    1. admin says:

      Tusind tak :D
      Skal hilse mange gange igen!

  2. […] bød også på den første rejse til udlandet i efterhånden et par år. Jeg tog til Berlin! Allerede den første dag var jeg endnu engang […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.