Sidste dag i Berlin er blevet brugt på at gå rundt og se gader og stræder i centrum, spise god mad, shoppe, spise endnu mere god mad, og ellers nyde hinandens selvskab. Jeg er fuldstændig udkørt, og har ikke lyst til at tage hjem i morgen, men alle ferier skal jo ende :) Kunne nu godt have taget et par dage mere hernede, men det tror jeg nu ikke min pung kunne ^_^

485

489

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(3) Comments

  1. […] i rød karry. Faktisk var det jo netop den ret, som jeg forelskede mig sådan i, da jeg var i Berlin; men jeg har aldrig overvejet at jeg selv kunne prøve at lave […]

  2. […] har allerede været ude og spise på min yndlings resturante hernede (Billeder af mad fra Good morning Vietnam) – og det var lige så godt som det […]

  3. […] var en god tur, med masser af god mad, gode oplevelser og hygge på en anden måde, end det man har tid og overskud til i dagligdagen. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.