Mandag morgen burde starte tirsdag klokken 11.

Så er det mandag. Suk. Jeg har allerede fået en lidt træls start på ugen, da jeg vågnede med super ondt i maven. Efter et par Panodiler, og et par timer i fosterstilling, har jeg det lidt bedre. Jeg har dog lige smurt min madpakke, og pakket mine bøger – så om 10 minutter slæber jeg mit korpus ned på cyklen, og cykler de 8 km jeg har til skole.

I dag bliver en lang dag. Skole til klokken 16:00, og så direkte videre ud i stalden. Så jeg er nok først hjemme i aften ved en 21:00 tiden ^^” Men det afhænger selvfølgelig af, hvordan jeg har det senere.

 

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(8) Comments

 1. Jeg kan godt lide mandage! Man er frisk efter weekenden, og det er altid den dag der sætter tonen for hvordan min arbejdsuge bliver. Mandage er awesome.

  1. admin says:

   Mandag er det mest nederen i verden XD
   Jeg er altid udmattet efter en weekend fyldt med projekter, lektier, sociale kommensammener, og aaaalt muligt andet ^^

   1. Du bruger weekenden forkert..

    1. admin says:

     Hahaha! Det tvivler jeg slet ikke på ^_^

 2. Jeg er også temmelig meget imod mandage – i dag har i hvert fald været et pragteksemplar på, hvorfor mandag burde afskaffes! Sent ud af døren, våd cykelsadel og ingen pose, minus inspiration til gruppearbejde, dårlig vejledning, og jeg kunne blive ved… Tror bare snart, at jeg går i seng!

  Håber din mandag er klaret lidt op :)

  1. admin says:

   Haha! Så tror jeg alligevel at min mandag blev lidt bedre ^_^”
   Årh, men kender virkelig godt den slags! Håber resten af din uge bliver noget bedre :D

 3. Jeg håber, din dag blev lidt bedre – på trods af den ulidelige mandags-faktor.

  1. admin says:

   Det gjorde den heldigvis helt afgjort :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.