Nu har jeg været i gang med mit projekt “Lev sundere Simone!“, i omkring en uge. Søndag er dagen hvor jeg vejer mig. Jeg har godt nok tidligere sagt, at formålet med dette projekt ikke er at tabe mig – og det er det egentlig heller ikke i bund og grund – men det er faktisk en vigtigere faktor end jeg sådan set har udpenslet. Jeg er nemlig overvægtig. Det betyder at jo at jeg overhovedet ikke er sund. Og at jeg i det hele taget ikke lever en sundere livsstil før jeg i det mindste er normalvægtig. Derfor er det også mit mål at komme ned og veje 70 kg i første omgang.

Det går rigtig godt med at tabe mig. Jeg er startet på et begynder program til at løbe (du kan se det her). Derudover lever jeg i det hele taget bare sundere. Jeg får madpakke med hver dag, og jeg sørger for at spise mad med et lavt kacl. indhold i. Desuden holder jeg mig fra alt hvad der hedder hvidt brød så vidt muligt. En stor og vigtig del af mit projekt er også at jeg skal lære at spise mindre af gangen. Jeg plejer at have 1-2 store måltider på en dag… Og ikke andet. Det er der lavet om på.

Og hvordan går det så? Mit mål er at tabe ca. 0.8 kg om ugen, da det program jeg bruger (Shape-up), har regnet ud, at det er det mest ideale vægttab for mig. Jeg startede på en skræmmende vægt af 77.4 kg. Dvs. ca. 7.5 kg for meget! Jeg må indrømme at det virkede lidt uoverskueligt da jeg så min vægt. Men jeg er fast besluttet at jeg skal tabe mig de 7.5 kg, på en sund og vedvarende måde. Og det ser lyst ud. På min første uge har jeg tabt 1.5 kg! Dvs. at vægten nu siger 75.9 kg. Jeg ved godt at det i virkeligheden er nu, at kampen for alvor går ind, men jeg er klar!!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(9) Comments

 1. Det var en ganske fantastisk tur, den bedste ferie jeg nogensinde har været på! Jeg græd da vi skulle hjem, hvilket jeg aldrig nogensinde har gjort før.

  Årh, øv med Lady! Håber hun har det bedre. I betragtning af at du har savnet mig så har du da taget dig god tid med at kommentere – har været hjemme i over en uge XD

  Og lige noget helt andet: godt gået med den første uge! Håber virkelig du kan få gennem trumfet en sund livsstil! Jeg vil med glæde heppe på sidelinjen.
  – hvor høj er det egentlig at du er?

 2. Hepper på sidelinjen, det er fandme fedt, du gør det! :-)

  Jeg er på samme vogn med overvægt, og jeg ville ikke have noget i mod og veje 75.9kg – så ville jeg se en del flottere ud!

 3. admin says:

  Høgh, Ja jeg ved det godt :( Har slet ikke været på computeren… Har været afsted fra morgen til aften, og arbejdet så meget at jeg tror jeg skal dø :( … Men har nu været inde og kigge forbi på min ipad ^_^ Men den fuckede total når jeg prøvede at kommentere på din blog, så jeg opgav -.-”

  Jeg er ca. 1.70 ^^”

  Nina, bare rolig Nina! Du er helt sikkert meget pænere og feminin at se på end mig ;) ALT mit fedt sidder på maven XD Så jeg ligner en højgravid, eller sådan noget… Et æble… XD

 4. Åh, okay. Stakkels dig ;) Sådan at skulle arbejde.

  Sådan en lille bette dig ;D Jeg vejer 82kg, men er så også tilsvarede 182cm høj. Min bmi har heldigvis lagt sig inden for normalen, men det har da været en kamp. Bruger du den gamle eller nye bmi skala?

 5. Godt gået Simon! :D tror også jeg skal ud og løbe i dag ;) btw, har fået min blog op og køre igen, så check den endeligt ud http://www.erikwittmann.dk

 6. admin says:

  HøghEhm, altså jeg ved ikke hvilken bmi skala jeg bruger XD Men min læge har sagt, at hvis jeg kommer ned at veje 70 kg, vil det svare til at jeg er normalvægtig, så det er mit mål indtil videre ^^”

  Erik, jeg var ude og løbe i går ^_^ Men jeg skal cykle frem og tilbage på arbejde i dag, så der kommer der også lige 16 km cykling ind i programmet i dag…
  Og det har jeg da seeet søde :D Følger da med! hihi!

 7. Fedt n__n God fornøjelse med det.
  BMI skalaen blev revideret for nogle måneder siden, da det viste sig at folk der havde en bmi mellem 22-27 levede længere/sundere end folk med en lavere bmi.

 8. Glæder mig SÅ meget til at du kommer! Det er jo.. over 2 år siden vi sidst så hinanden D: !

 9. Super fedt resultat, allerede! Jeg mangler at tabe 50 kg, men så skulle jeg også gerne være nede på normalvægt :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.