Julen er hjerternes fest. December er i det hele taget en måned, hvor der er fokus på at gøre andre ekstra glad. Det er i hvert fald den ånd, som man fornemmer i december måned i min omgangskreds. Men som jeg også skrev om forleden, er d. 1 december, også den dag Nicki og jeg “valgte” at blive kærester.

526

I år har vi været kærester i 4 år. Det er ingenting – jeg tror og håber på, at vi skal være sammen resten af livet. Hvis man ikke har den følelse, burde man jo slet ikke være i et forhold. Men det kan være det bare er mig der er lidt gammeldags ^_^

527

Det er de små ting jeg elsker ved Nicki. Hans lidt generte grin, hans fantastiske øjne, hans rødlige hår, hans betænksomme personlighed, og hans ihærdighed med at gøre mig glad hver eneste dag. Jeg kunne ikke bede om en bedre kæreste. Jeg nyder at vi kan gøre ting sammen, men også være fra hinanden i længere tid, uden at kærligheden falmer.

Jeg håber at alle, en dag vil møde den kærlighed, som jeg har har mødt. Jeg håber at alle vil møde en, som man kan stole på i samme grad, som jeg kan stole på Nicki…

Jeg er med i Decemberlegen, som du kan læse om her

 • Husk at deltage 1. advents give-awayen hér

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(5) Comments

 1. Kærlighed er det smukkeste i verden! Og du er bestemt ikke gammeldags. Jeg mener også, at man skal kunne tænke “Jeg vil tilbringe resten af mit liv med ham/hende”. :D

  1. admin says:

   Årh det er jeg glad for at du enig i :D
   Jeg kan bare nogengange være så gammeldags i mine holdninger – men det var godt, at dette ikke var tilfældet denne gang ;) haha

 2. I ser så søde ud sammen :)

  1. admin says:

   Haha :D Tusind tak! Vi er også glade for hinanden ^_^

 3. […] Tænk der er gået så længe, og man kun elsker hinanden mere og mere <3 Det er virkelig sådan kærlighed skal […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.