For mig har julen været flere ting. Som barn var det, noget at det bedste jeg vidste. Jeg elskede at lave gaver til andre, og pakke dem så godt ind (brugte vel min. 2 pakker tape om julen), at de næsten var umuligt at åbne – på den måde kunne jeg jo strække glæden for andre, ved at give dem EKSTRA meget tid til at pakke gaven op… I dag kan jeg godt se at det ikke ligefrem var sådan folk følte ^^” Men det er et sjovt, og hyggeligt minde, og hvis min bror ser en som har svært ved at pakke en gave op, siger han stadig; “Den har Simone vidst pakket ind…”…

Fra at elske julen, som de fleste børn gør, fik jeg faktisk et meget anstrengt forhold til julen. Juleaften var stadig en glæde – men selve december måned var en byrde. Jeg begyndte at hade julesange (har nu aldrig elsket dem – og har stadig ikke noget forhold til julesange, så det er ikke noget jeg hører), hade at alle andre var i julestemning, blev irriteret over julepynten – alt sammen fordi mine forældre nu var skilt, og jeg havde svært ved at overskue “valget” om hvor man nu skulle være til jul. Mine forældre var nu rigtig gode til at have en ordning, hvor man holdte jul ved den ene d. 23, og jul ved den anden d. 24, og så var det omvendt året efter – men den dårlige samvittighed lurede alligevel altid lige under huden… Og så var det bare nemmere at hade julen…

073

Men nu er det heldigvis helt anderledes. Jeg er begyndt fast, altid at være ved min far til mortens aften, og fast altid være hos min mor juleaften (dog skal jeg nok op til Nickis familie næste jul, da han er hos os i år – det glæder jeg min nu også rigtig meget til :D). Det har givet en hel anden ro. Man ved nu, hvordan tingene er hvert år – der er ikke nogen overvejelser man behøver at gøre sig, udover at nyde højtiden.

I år har jeg i særdeleshed et godt forhold til december. Jeg glæder mig over pynten i gaderne, og i butikkerne. Jeg glæder mig over at købe julegaverne – og har allerede fundet nogle rigtig gode til de fleste, og jeg glæder mig i det hele taget til at fejre jul.

Julen er i dag for mig; god mad, hyggelig stemning, MASSER af slik, langvarig gaveudveksling, dansen om juletræet (kunne godt undlades XD), og i det hele taget, ens families gode selskab!

Jeg er med i Decemberlegen, som du kan læse om her

  • Husk at deltage 1. advents give-awayen hér

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.