Sommer, sommer og sol! Hvor i al verden er du?
Ja – jeg ved godt at man ikke kan forvente sommer så tidligt på året – men jeg tror næppe jeg er den eneste, her i mørke Danmark, som alligevel glæder sig til at den der sommer kommer!

Det ville være dejligt med sol og sommer, i stedet for al den her regn og blæst. Det ville da også være dejligt med lidt ferie – især efter de 17 timer jeg har på arbejdet i denne weekend (i dag og i morgen). Men indtil sommeren kommer, må jeg sidde og nyde billeder fra Thailand!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Du skulle få tiden til at gå med at rydde lidt op ;)

  1. admin says:

   Nevaaaarh! ^_^
   Og slet ikke nu hvor jeg skal arbejde sådan i weekenden -.-” Bah

 2. Årh kan heller ikke tænke på andet end sommer. Hver gang solen bare kigger frem formår jeg nærmest at overbevise mig selv, om at foråret er her .. men tror desværre at der kommer til at gå et par måneder endnu.
  Men dejligt med lidt billeder af sommer og sol. Glæder mig SÅ meget!!

  1. admin says:

   Ja! Jeg har det på fuldkommen samme måde! :D
   Det bliver bare SÅ dejligt med lidt sommer og sol ^_^ Tænk sig! Der kommer måske et tidspunkt hvor vi kan gå i t-shirts Ö!!!! XD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.