Nytårsplaner 2013/2014

Nytårsplanerne herhjemme er i år ikke de vilde. To af de oprindelige aftaler jeg havde omkring nytår er blevet aflyst meget sent, så jeg har faktisk ikke noget planer. Nicki vil helst være hjemme dette nytår, og have en stille og rolig aften – og faktisk er jeg begyndt at hælde mere og mere til det samme. Jeg har haft travlt de sidste par dage, og på trods af at jeg har fået det bedre, er jeg stadig en smule sløj – så faktisk er det ret fristende bare at være ham og jeg nytårsaften.

Om formiddagen skal vi ned til min farmor og farfar og sige hej. Det er min farfars fødselsdag d. 31/12, og vi vil derfor lige ned forbi og sige tillykke. De sidste par år, har jeg altid arbejdet til klokken 15:00 d. 31/01 og har derfor ikke kunne være med – men i år skal jeg for én gangs skyld ikke arbejde, og kan derfor godt komme med ned og ønske ham tillykke! Det glæder jeg mig til. Jeg tror han bliver glad for det.

Derefter skal Nicki og jeg bare være hjemme. Vi er blevet enige om at spise god mad (forret: rejecocktail, hovedret: Raclette, dessert: is), og drikke et glas champagne eller to. Ellers er der ikke de store planer her hjemme. Vi skal vel egentlig bare hygge til den helt store guldmedalje ^_^

Er du lige så kedelig som mig? Eller skal i til en vild fest, her på grænsen til det nye år?

Jeg er med i Decemberlegen, som du kan læse om her

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

8 thoughts on “Nytårsplaner 2013/2014

 1. Jeg skal heller ikke have nogen vild aften – og så skal jeg også have rejecocktail, og gerne masser af det! Nogen siger det er 80’agtigt, jeg siger GUFGUFGUF!
  Ej, jeg har det bedst med at tage det roligt den aften – og så får man jo også en god og veludhvilet start på året. :-)
  Jeg synes det er så skørt, at så mange starter 1. januar med at ligge på sofaen og brække sig. :D

  1. Hahaha! Det ER mega 80’er! Men så må vi da bare konkluderer at dem der i 80’erne, havde styr på et eller andet, ikke sandt? ;D hahaha!

 2. Jeg er en af dem der altid har synes at nytår var lidt overvurderet. Og eftersom jeg flytter hjemmefra d.1, så skal jeg bare nyde min sidste dag sammen med mine forældre herhjemme ;) Anyways, rigtigt godt nytår!

  1. Ja det er lidt overvurderet ^_^
   Og hvor fedt at du er flyttet hjemmefra d.1 :D
   Og godt nytår til dig! jeg håber du kom godt ind i det, med dine forældre :D

 3. Jeg skal bare hygge med mine forældre nytårsaften, så det er vel nærmest det samme. :)

  Vi skal have stjerneskud til frokost og lammekød lavet i min slow cooker til aften med bagekartoffel, gulerod og grønne asparges til, til dessert skal vi have en nøddekurv med brombær vendt i creme fine og med lidt krokant i.

  Glæder mig til, vi forhåbentlig kan lave nogle planer om, at ses næste år! ;)

  1. Jeg glæder mig også rigtig meget til endelig at få set dig i det nye år :)
   Du er i sandheden en god ven, sådan at have så stor tålmodighed med mig ^_^

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.