621

622

Eksamenslæsning er bare meget nemmere når man har sådan en dejlig basse ved sin side ^_^ Han var dog klar på at skulle hoppe på ipadden da jeg tog billedet – men nu er han da faldet til ro, og ligger og spinder ved siden af mig. Han gør mig så glad – og jeg savner ham rigtig meget i min hver dag. Lucifer (katten på billederne) er min kat, som jeg var nødt til at lade blive hos min mor, da jeg flyttede hjemmefra, da han er en rigtig udekat, som elsker at bo på landet.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(7) Comments

 1. Jeg har en lille drøm om, at måske læse til sygeplejerske – eller noget indenfor det felt. Men har været lidt flyvsk omkring det, og ikke rigtig turdet at sætte mig fast på det.. Da jeg før har været rundt omkring, men hoppet fra.

  Hvad synes du er den sværeste omkring denne uddannelse? Og er det totalt håbløst at drømme om det, som HF-studerende?

  Hugs!

  Ps. Jaaa.. Skal nok snart komme igang med min blog, men wow, det er en helt ny verden :D

  1. admin says:

   SELVFØLGELIG kan du det!
   HUSK! Man er absolut ikke dummere bare fordi man har gået på HF (var selv HF-studerende, og kom ud med et snit på 10.3 uden at tillægge ekstra points ^_^ sååå) – tværtimod! Hvis HF er så meget nemmere end STX, er man da kun dum hvis man går på stx (mener jeg ikke de er ;) Bare rolig)… Men hvorfor kravle over et hegn når der er en havelåge altså? Nu er jeg også af den opfattelse at uddannelserne er på samme niveau siden de giver adgang til de samme uddannelser – men selvfølgelig er ens uddannelse altid hvad man selv gør den til!

   Men hvis du føler for at blive sygeplejerske, kan jeg kun sige GO FOR IT! Det er en rigtig, rigtig spændene uddannelse – men den er også super hård (syntes jeg). Jeg har aldrig skulle studerer så meget som jeg gør nu, og de biologiske og fysiologiske fag falder mig bestemt ikke nemt – men jeg syntes det er spændene, og det er nok til at jeg vil kæmpe for det!

   Jeg må indrømme at jeg tænkte på sygeplejerskeuddannelsen som noget alle kunne klare inden jeg startede – men jeg syntes faktisk det er enormt hård uddannelse, med mange timer, mange lektier. Jeg syntes det er en fed uddannelse, men det er hårdt at være under det pres at man skal til eksamen hver 10 uge.

 2. Jeg har egentlig aldrig turde sige det højt til nogen. For jeg frygter sgu egentlig lidt selv, at det er lidt svært – meget svært. Men jeg synes at det lyder spændende, og det tiltaler mig meget, at det drejer sig om mennesker, kroppen, omsorg og alle de der ting.

  MEN! Min kæmpe frygt er netop disse biologiske og fysiologiske fag. Alt det der med celler og lign – jeg prøver desperart at følge med, men sandheden er blot, at jeg synes det er lidt hårdt nu også :)

  Studierne, læsningen og det der med eksamen – det frygter jeg egentlig ikke. Når det er noget jeg brænder for og drømmer om, så skal det nok gå.. Også har jeg altid godt kunne lide at læse ;-)

  Mange tak for svar, igen, igen, igen! :)

  1. admin says:

   Hmm.. Hvis du virkelig har viljen så meget i dig – så tror jeg helt ærligt ikke fagene bliver noget problem for dig :) Det er mange år siden jeg sidst havde fagene, men fordi jeg finder det spændene, skal jeg nok kæmpe mig efter det, selv om jeg syntes det er svært – det giver næsten kun endnu mere motivation til at lære det :)

   1. Det jo det! Jeg håber godt nok det lykkes :)

 3. Skønne billeder! Åh eksamenslæsning med en spindende kat. Det gør da det hele lidt bedre :)

  1. admin says:

   Ja! Dyr er bare det bedste til at give en lidt ro!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.