Vi kunne sagtens have brugt meget mere tid til flere hiking ture i Kyoto, men vi har en aftale senere på vores rejse nær Fuji bjerget, som også skal passe. Det giver os lige et par dage til enten at blive i Kyoto eller se noget andet. Vi valgte at se Osaka. Lidt blandede følelser allerede at tage fra Kyoto – masser af hiking ture, men på den anden side begynder fødderne også at sige fra. Simones ben skal der også tænkes på, men det går egentlig fint med det, alt taget i betragtning.

Det tager ca. ½ times tid med toget fra Kyoto til Osaka. Jeg havde købt mig en fin sushibox til turen og havde masser af tid til at nyde den – hvis ikke lige det var fordi vi gik ind i den forkerte ende af toget og skulle gennem 30 vogne med alt vores oppakning! Så inden man næsten havde fået fundet sin plads i toget skulle vi af igen…

 

Vores hotel (ja, hotel ikke hostel!) ligger én station før Osaka station, kaldet Shin-Osaka station. Vi havde valgt et hotel der ligger tæt på stationen (ca. 10 min. gang). Hotellet virker lidt mere luksus i forhold til vores forrige ophold. Receptionisterne er uniformerede og der er en fornem foyer. Værelset er dog noget mindre end i Kyoto. Men fint er det.

Efter check-in på hotellet går turen til Osaka slottet. Ca. ½ time med toget og Osaka slottet ligger i gå-afstand fra stationen. Allerede mange hundrede meter før slottet, kan man se det ligge godt oppe i landskabet. Slottet er omgivet af vand og grønne områder og byder på meget historie. Man kan få lov at komme ind i slottet og se slottets museum og komme op i toppen og se den fantastiske udsigt ud over Osaka. Det gjorde vi og blev bestemt ikke skuffede.

Fødderne er igen ved at blive trætte og min fod måtte også lige have et vabelplaster på. Vi tog hjem til hotellet for at slappe lidt af, for vi har virkelig kørt på lige fra da vi ankom til Japan og til nu. Jeg fandt en okay japansk karry restaurant (mente jeg selv), som var planen vi skulle spise aftensmad på. Men selvfølgelig havde jeg fundet en kæde (for det er det åbenbart), som Simone har haft dårlige erfaringer med før. Heldigvis lå der ved siden af, en koreansk BBQ. Spontan beslutning og så sad vi derinde oppe ved disken med tre kokke bag den. Vi fik anbefalet en menu af kokken og vi spiste (åd) til vi ikke kunne mere, for der var riiiigeligt i den menu. Prismæssigt kan man heller ikke brokke sig over en stor koreansk BBQ menu + drikkevarer for under 500 kr – sammenlagt for os begge!

Nu vil vi slappe af på hotelværelset resten af aftenen, for i morgen venter en ny dag i Osaka.

PS: Jeg skal lige indstille aircondition uden vejledning på engelsk inden vi går i seng (#”?#&%¤$!):

Om Skribenten

Kæreste til Simone siden 2015. Rejsemakker igennem livet. Gæsteblogger på Microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.