I morgen skal jeg med min mor, min stedfar, og nogle venner af familien (som også er hesteinteresseret), til Odense og se Appasionata!

651

Jeg glæder mig helt vildt! Jeg har hørt at det skulle være en helt fantastisk smuk oplevelse, og jeg er virkelig taknemlig over at jeg får liv til at opleve det. Jeg ved at showet både indeholder sjove og smukke scener – så jeg tror bestemt vi vil blive underholdt. Ja – og så glæder jeg mig i det hele taget også bare til at se de smukke heste bevæge sig rundt på scenen ^_^

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. God fornøjelse! Jeg har set udpluk fra showet et par gange i Herning til hingstekåringen – det er MEGET flot!

  1. admin says:

   Det var også helt fantastisk flot!

 2. Vi vil så gerne have været med men da jeg fandt ud af at det var her var det ikke muligt at få billetter så vi kunne sidde sammen.
  Billeder derfra ser fantastisk ud så kan kun forstille mig at showet bliver rigtig godt

  1. admin says:

   Ej hvor var det ærgerligt at i ikke fik biletter! Det var et rigtig flot show, og jeg tror helt sikkert ikke i vil fortryde det, hvis i får muligheden for at bestille billetter næste gang showet kommer til DK igen :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.