Jeg har haft en rigtig god dag i dag! Faktisk troede jeg ikke at den kunne blive så god da jeg vågnede. Jeg er stadig ret energiforladt efter sygdomsangrebet, som har stået på så længe – og her til morgen tænkte jeg godt nok; “Pueha… Jeg gider godt nok ikke noget i dag”. Men jeg havde jo planlagt at tilbringe formiddagen og middagen i stalden, da jeg også havde lovet at køre min mor hjem efter arbejde. Gud hvor var det godt at jeg fik trukket op i mig selv, og kom af sted, på trods af at jeg i morges tænkte jeg helst ville blive en time eller ti, under dynen!

716

Jeg startede straks ud med verdens bedste udsigt da jeg kom i stalden – Udsigten fra en hesteryg! Der var lidt gråt og lidt tåget da jeg red af sted i formiddags, men ellers var der faktisk rigtig godt vejr! Forholdsvis vindstille, og en ganske okay temperatur. Det var en fantastisk tur, og det gav mig en masse energi, at føle mig så glad og levende! Og med omkvædet fra sangen “faster” af Within Temptation, kørende i mine øre, fra mp3 afspilleren, mens vi galoperede i fuld fart langs en åben lige strækning; ja så kan det da ikke blive ret meget federe!

717

Det var en lækker tur, og Lady var sprængfyldt med energi, og det smittede bare helt vildt! Det var nu også dejligt at nyde synet af søen, og alt det grønne som er begyndt at blomstre hist og her. Desværre var jeg for langsom til at få knipset et billede af alle rådyrene vi stødte på, på vores tur.

718

Efter rideturen tog jeg Largo ind. Han skulle ind og have noget mad, og så hyggede vi ellers. Han er simpelthen blevet så sej til at stå bundet, og løfte alle fire hove – og han kan efterhånden endda stå med dem oppe længe. Det er dejligt at have en hest, som man kan se nyder at komme ind og blive striglet og hygget om – det har Lady jo nærmest ikke tålmodighed til ^_^” Hun vil bare fremad. Man skulle tro at det var Largo, der blev 16 år her i marts.

719

Det er dejligt at ens dyr, kan give en så meget glæde, og give et pust af energi! Arbejdet i stalden var nærmest ingenting bagefter – ej… Det var nu ret hårdt at ordne alle boksene! Men jeg gjorde det gladelig, når jeg kunne tænke på hvor meget godt mine dyr gør for mig hver eneste dag!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(5) Comments

 1. Pruheste er magi på fire ben når det kommer til helbredet. Godt at hører du har det bedre :D

  1. admin says:

   Det er de nemlig :D

 2. Tak for din besked :-)

  Min hjene kører 24 timer i døgnet. Der er aldrig ro. Min psykiske sygedom gør at jeg får 3 slags antidepressiv medicin. 1 til humøret, 1 for ocd og 1 for hjælp til søvn.

  Det er perioder at jeg ikke sover så godt. Men vil klart tage noget af det til mig som du har skrevet…

 3. Far says:

  Slår den stakkels krikke ikke sine knæ, når den løfter alle 4 hove ???

  1. admin says:

   Psssst! Jeg ejer Pegasus! … Han kan flyve!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.