Jeg holder jo fødselsdag for en masse veninder d. 07/03! Det glæder jeg mig rigtig meget til! Jeg aner ikke rigtig hvad jeg skal have på af tøj – men jeg skal nok finde et eller andet. Noget helt andet er, at jeg er begyndt at kigge på nettet, på kreative, og flotte negle designs, som jeg kan lade mig inspirerer mig af!

Mange af designsne jeg finder, kan jeg slet ikke lave – men derfor er det jo alligevel fedt nok at lade sig inspirerer af farverne, og formerne. Jeg er slet ikke kreativ nok, til at finde på mine helt egne designs – men hvorfor skulle jeg også det når andre har så helt fantastisk gode idéer?

729
Jeg ville aller helst lave noget nail art, som det sorte her på billedet – men ejer desværre ikke en mat sort lak, og har simpelthen ikke fundet nogen til nogle billige penge.

Hvis jeg kan nå det i næste uge, kan det være jeg lige skal forbi Matas, og se om de har en billig en derinde. Jeg har vidst også et gavekort, liggende, der ind til?


Har du nogle gode idéer til et fedt, og lidt festligt negle design, som jeg kan lave, inden min fødselsdagsfest? Link også gerne hvis du kender nogle sider med, gode step by step guides, til at lave nogle fede negledesigns!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(10) Comments

 1. Den med kirsebærtræerne, den med kirsebærtræerne!!

  Du må have en god fest :D Jeg vil være mentalt tilstede.

  1. admin says:

   Jeg syntes også bare de er SÅ fine! Men jeg ved ikke om jeg kan finde ud af at lave noget så detaljeret endnu :( … Ved ikke om jeg tør kaste mig ud i det, som det første håndtegnede nailart XD

   1. Man skal jo starte et sted. Og du kan fx kun lave grenene på en finger (fx tommel) og så farver de resterende 4 i matchende grundfarver ?

    1. admin says:

     Det er selvfølgelig rigtig ^_^ … Jeg må også lige se om jeg har alle farverne… Er det billede 1 eller 2 du er vild med?

     1. Begge.

 2. Jeg har en side på min blog med forskellige designs jeg selv har prøvet.
  Du kan evt tjekke den ud og se om der skulle være lidt inspiration der.
  Direkte link – http://jeasblanketanker.blogspot.dk/p/negle.html

  1. admin says:

   Ej – sikke mange gode og fede designs du har lavet :D Mange af dem ville jeg afgjort slet ikke kunne finde ud af XD … Men jeg kan især rigtig godt lide de lilla, som toner fra den lys til mørk. Det ser super fedt ud! :D Måske du engang ville lave en step by step, over hvordan du gør? :D

   1. Jeg mener faktisk jeg har skrevet et indlæg om det, men kan jeg finde det.. nej.. ha ha..

    Men du kan prøvet at søge spunge nail eller ombre nail på youtube, der kommer mange videoer frem og de negle er faktisk super lette at lave… ;)

    Knus <3

    1. admin says:

     Tusind tak for tippet :D Det vil jeg kigge nærmere på inden jeg skal lave nye negle onsdag :D!

 3. Kathrine says:

  Den her side fabnailartdesigns.com/step-by-step-nail-art-tutorials-for-beginners-learners-2013-2014/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.