Da jeg i år, for første gang, skal på ferie med Nicki. Bare ham og jeg. Første gang jeg overhovedet skal på ferie i de varme himmelstrøg i mange år, faktisk. Ja, så har jeg besluttet mig for, at jeg vil forevige mit minde fra min ferie i Thailand med en fotobog!

730Min onkel viste mig en fotobog, han havde lavet, med smukke bileder fra deres rejse til Prag. Det var en fantastik måde, at kunne vise sine venner og bekendte billederne, mens man fortalte om rejsen. Man kom udenom, løse billeder, og billeder der falder ud, som man kan være ude for ved et alm. fotoalbum – og ligeledes er der ikke elektronik man skal slås med, som kan hænde hvis man valgte blot at bruge sin computer som alternativ, til at fremvise billederne med.

Desuden er der bare noget specielt ved at have sine billeder på print. Jeg er i hvert fald mere tilbøjelig til at kigge dem igennem igen, og igen – hvor de billeder som blot ligger og gemmer sig på min computer i div. mapper, hurtigt har det med at forsvinde i mængden og blive glemt.

731Derfor går jeg heller ikke ned på udstyr! Det bliver en stor panorama fotobog, med hardcover forside, og 26 sider med billeder af vores forhåbentlig fantastiske tur til Thailand! Og der kommer selvfølgelig også et indlæg omkring hvordan det var at lave en fotobog via CEWE, og hvordan resultatet blev – men det må selvfølgelig vente til uge 30 hvor jeg er kommet hjem fra ferie.

Jeg glæder mig rigtig meget til at lave min første fotobog! Hvad syntes du om idéen med en fotobog – syntes du også den bare er dét mere magisk, end en mappe med billeder på din computer?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Jeg kan godt forstå at du vil lave sådan en og ja det er helt klart mere specielt end billeder på computeren.

  1. admin says:

   Ja :D Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve at lave en :) Jeg tror den bliver så fin ^_^

 2. Åh sikke en god idé! Den vil du helt sikkert elske og skatte i lang tid. Det er bare langt mere håndgribeligt og særligt på den måde.

  1. admin says:

   Ja! Det kan være man endda husker at gemme den til man engang får børn og den slags :D Chancen er i hvert fald større med en fotobog, end med en mappe på computeren eller den eksterne harddisk ^_^”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.