Jeg tror vi klarede den ultimative parforholds test i går, Nicki og jeg! Vi skulle nemlig samle det sidste af vores fine (kæmpe store) Ikea skab. Det gik egentlig meget fint med at samle det, selv om det ikke ligefrem var jordens bedste manual der medfulgte – Men da selve lågerne så ellers skulle sættes op, ja så ville det overhovedet ikke som vi ville! Stemmelejet nåede lige at blive hævet et par gange, men jeg havde bestemt at jeg ikke gad at skændes over noget så fjollet – og det havde Nicki åbenbart også, for vi begge holdte os ret godt i skindet, på trods af, at vi altid føler ret stærkt for vores egne meninger og idéer ^_^”

732

Det endte dog med at lågen, som vi havde kæmpet med at få bygget, aldrig kom op på skabet. Nu står den bare lænet op af muren, som en sørgelig påmindelse om vores manglende færdigheder som håndværkere… Til sidst (meget imod Nickis vilje) ringe til min søde stedfar Bøje, og spørge om han ikke ville kigge på på den i dag – og det sagde han heldigvis pænt ja til. Så nu glæder vi os til endelig at få færdiggjort vores skab senere i dag!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(7) Comments

 1. Det lyder da som en god ide :-) Min veninde var vild med det. Og så er det då nemt. :-)

 2. Heh, ja det største skænderi mig og min Emil endnu har haft, var over en lignende parforholds test: rejsning af telt xD

  1. admin says:

   Hahahaha! Ja så tror jeg heller ikke Nicki og jeg ville kunne holde os i skindet, hvis vi skulle samle telt XD

 3. Nogle gange er det også bedre at ringe efter hjælp end at komme op og skændes eller ødelægge som min mormor gjorde ved hendes nye skab.

  Men den ser da lækker ud.

  1. admin says:

   Bøje og Nicki satte lågen op uden problem heldigvis :D Tror måske bare det er mig der er for lav. Skabet er jo over 2 meter højt XD

 4. Samling af skabe burde næsten være en aktivitet der var obligatorisk på 1. date. Og lykkes det, kan man gå derfra med et diplom og en “I er sandelig det perfekte par” kommentar… ;)

  1. admin says:

   HAHHAHAHA! :D Ja det burde det virkelig!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.