Mere oprydning…

Nu er jeg endelig ved at være færdig med projekt fyld klædeskabet. Det har så også bare taget stort set hele dagen. Men jeg har så også bare fået smidt rigtig mange ting ud, og de ting som var i fin stand, men som jeg ikke brugte, røg ned til genbrug. Det blev de glade for.

736

Men nu ligner soveværelset endelig et soveværelse en smule. Jeg er stadig ikke helt færdig med at rydde op derinde, og der skal også gøres rent – men det er da en kæmpe forskel. Det jeg mangler at få gjort i soveværelset, er efterhånden noget som jeg skal have hjælp til – så hvis der er nogen derude som er handy til at sætte billeder, spejle, gardiner og lamper op; ja så kommer du bare forbi onsdag, hvor jeg også knokler hjemme!

737

Og tak for hjælpen til Kika i dag ^_^” Hun forstod slet ikke hvad søren jeg havde gang i – men deltage, det ville hun da afgjort!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Mere oprydning…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.