799

Så ankom min nye kalender! Eller rettere familiens nye kalender (Læs evt. mit tidligere indlæg om det her)! Jeg har virkelig glædet mig til at modtage den, og egentlig også været spændt på, om de billeder jeg satte på den, nu også så godt ud, nu hvor den var blevet printet. Heldigvis er jeg oven ud glad! Jeg syntes simpelthen den er så fin!

798

Jeg valgte at lave en fotokalender med hverdagsbilleder i. De fleste af billederne, er taget med et virkelig dårlig kamera, fra en telefon, så jeg valgte at lave en kalender ud fra en skabelon hvor billederne ikke var helt så store. Det fungere perfekt, for når man kigger på kalenderen kan man ikke se, at stort set alle billederne er af middelmådig/ringe kvalitet.

800

For at kalenderen fik et fedt ensartet look, valgte jeg at bruge et design som allerede var lavet. Jeg syntes det var rigtig sødt med blomsterne, og det hele, og det passer ret godt ind herhjemme. Når man ser kalenderen i virkeligheden ser det også endnu federe ud, end i selve designprogrammet.

801

Jeg syntes det var helt vildt sjovt, at sidde og sætte kalenderen op, præcis som jeg ville have den. Det var også rigtig nemt, og lige til. Desuden kan man gemme kalenderen undervejs hvis man opretter sig som bruger. Heldigvis gemte jeg et par gange undervejs, for jeg mistede faktisk internetforbindelsen da jeg var næsten færdig!

802

Af detaljer på kalenderen er jeg helt vild med at der automatisk bliver skrevet div. vigtige helligdage, og mærkedage i bunden. Det er sådan nogle dage jeg helt afgjort ville glemme, og ikke kan finde ud af at holde styr på – og så er jeg desuden fri for selv at stå og skrive dem ind i kalenderen.

803

Det ville ikke være en rigtig familiekalender hvis den ikke var delt op i spalter, hvor man kunne skrive hvad hvem skulle! Nu er vi jo kun to herhjemme, så jeg har bare lavet to spalter til hver. Det tror jeg kommer til at fungere meget godt, da jeg altid har et proppet skema, og derfor har brug for at skrive meget på min liste…

Jeg er super glad for den. Kommer helt til at smile hver gang jeg kigger på den, fordi der er så mange dejlige minder i de billeder jeg har valgt at smide i kalenderen. Nu mangler den bare at komme op og hænge, og så håber jeg at den kan tjene sit formål; give os en mere struktureret hverdag!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.