Jeps! Jeg flytter på landet! Jeg kan simpelthen ikke klare mere larm, og det faktum man aldrig er alene når man går ud på gaden! Jeg trænger bare til at komme ud hvor man kan høre fuglene synge, og hvor det føles som en renere og klarer luft. Jeg vil ud og bruge mine læse pauser på at gå lange ture, i stedet for at sidde og se tv, eller gå den sædvanlige tur ned til havnen…

797

Det er selvfølgelig ikke permanent! Jeg kan da ikke undvære min kære Nicki, og Kika som bliver hjemme i lejligheden, men jeg har brug for at komme et sted hen og læse til eksamen, hvor der er mere ro. Ikke fordi Nicki larmer helt vildt, men vores lejlighed er altså ikke særlig stor, så bare når han ser tv, bliver jeg forstyrret – og det er jo også synd for ham, at han ikke kan lave noget, bare fordi jeg læser til eksamen.

Jeg flytter derfor ud til min mor indtil min eksamen er overstået. Desuden er de ikke hjemme fra på torsdag af, så jeg får også et par dage derude helt alene. Bliver skønt med noget ro, og frisk luft!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Det er altid dejligt ude på landet – bor også selv ude på landet ;)

  1. admin says:

   Jeg vil også helt klart ud på landet og bo engang :D
   Men det må vente til jeg har råd til en rigtig fin gård ^_^ Med plads til mine dejlige heste.

 2. Lyder faktisk som en god ide..
  Tror alle mennesker har brug for lidt ro engang imellem.
  Håber du får roen til at læse og husk at nyd det..

  Knus <3

  1. admin says:

   Ja :D Jeg vil prøve..
   Indtil videre går det stadig ikke så godt.. Men bedre… Jeg skulle gerne blive færdig med at læse et af fagene op i dag, og så har jeg jo 4 dage til at læse de 3 sidste fag op… Ikke at jeg kan nå det XD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.