807

Okay! Nu kan jeg slet ikke holde det inde mere! Jeg har købt en iPhone 5s, 32GB, i guld! Jeg har brugt de penge jeg fik tilbage i skat på den. Den gjorde lidt ondt at skulle have så mange penge fjernet fra kontoen – men jeg har nu gerne ville have en iPhone i 5-6 år, og bare aldrig kunne få mig til at bruge så mange penge på en telefon, og da slet ikke når jeg havde en der virkede! Nu er det sådan at min nuværende telefon faktisk halter mod enden. Den kan ikke holde strøm, er super langsom, og så sletter den halvdelen af mine beskeder, fuldstændig uden grund, før jeg overhovedet når at læse dem.

805

Så nu har jeg altså gjort det! I stedet for at kaste penge efter en telefon som er billigere, har jeg valgt at købe præcis den jeg helst ville have, og lever op til det jeg vil bruge den til. Men så kan jeg også sige det lige ud… Den bliver ikke skiftet ud før der findes en iPhone 20 XD

Jeg har ikke modtaget min nye telefon i dag – men den kommer inden længe. Det er dejligt at have dét at glæde mig til, og over, nu hvor jeg sidder og læser til eksamen… Hvilket minder mig om… At jeg hellere må tilbage til bøgerne :(

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(12) Comments

 1. Tillykke med den!
  Jeg har selv en 5’er og elsker den :D Har du husket at bestille sim-kort, som passer til? XD

  1. admin says:

   Jeps! :D Det gik jeg ind og gjorde samtidig. Det kommer så vidst først dagen efter selve telefonen -.-” men det går nok. Og tak for tippet ellers! :D
   Jeg tror jeg bliver rigtig glad for den. Glæder mig til at få en ordentlig telefon som bare virker, og virker mange år frem endnu :D Jeg frygter nærmest hver dag, at nu er det dagen hvor min telefon ikke vil mere XD

 2. Åh hvor er jeg misundelig! Jeg vil så gerne have fingrene i 5s’eren i guld, men jeg har alt for svært ved at skulle smide så mange penge efter en ny telefon (måske også fordi jeg har en kun ét år gammel iPhone 4s…)!
  Men tillykke med den nye telefon! ;-)

  1. admin says:

   Så kan jeg godt forstå at du har svært ved at smide så mange penge efter en ny telefon! ^_^ En 4s’er er jo også stadig en rigtig god telefon…
   Men det bliver nu dejligt for mig at få en ny telefon :D Jeg har altid arvet andres, så jeg har en ret gammel telefon XD … Men pueha… Det var svært at kyle så mange penge efter en telefon. Det har taget mig flere måneder (hvis ikke år), at tage mig sammen til at bestille den.
   Og taak :D Jeg GLÆDER mig til at den kommer og jeg kan bruge den.

 3. … så mange penge efter en telefon er en handling jeg aldrig i mit liv vil forstå.

  Men håber du bliver glad for den :)

  1. admin says:

   – Jeg kan lide designet
   – Jeg kan lide funktionerne
   – Jeg kan lide styresystemet (og lige meget hvilken telefon jeg har prøvet har INTET været i nærheden af at være et tilsvarende styresystem)
   Så for mig handlede det om, om jeg ville have en telefon som levede op til alle mine krav, og som var nem at bruge med min computer mv, til en høj pris. Eller om jeg ville have en mobil som ikke levede op til overstående ønsker, og ville være en pest at have til at arbejde sammen med min mac, til en billigere pris (der findes jo nærmest ingen billige smartphones mere)… Ja så var det mest fornuftige for mig at investerer i en telefon jeg kan bruge mange år frem endnu, og være glad for :D
   Jeg håber også jeg bliver glad for den! og det tror jeg bestemt at jeg gør ^_^

   1. Jeg er all for at købe ting man vil have i mange år, og som man oprigtigt kan lide.

    Det er bare min personlige vendetta imod alt teknologi der taler igennem mig.
    Jeg vil aldrig bruge så mange penge på en mobil, da jeg ved at jeg ikke vil bruge 95% af hvad den kan. Og så er det et spild.

    Men håber den indfrier alle dine forventninger, og at den får et langt, godt liv!

    1. admin says:

     Jamen jeg er fuldstændig enig! Og jeg har haft det på samme måde de sidste 6 år.. Men efter jeg skrev blogindlæg mv. på min mors iPhone da jeg var i Berlin, blev jeg virkelig hooked. Jeg vil gerne have noget der er lidt nemmere at have med på farten, end min kæmpe 17″ XD … Så har jeg godt nok fået en rigtig fin iPad af mit tidligere praktiksted – men den er bare heller ikke sådan en jeg lige slæber med mig. Plus der ikke er 3g netværk på den.

     Men ja :D Jeg håber da bestemt heller ikke at jeg bliver skuffet XD det ville jo være mega øv! hahaha XD

     1. Jeg kan godt husk du har haft en del problemer med din mobil før – sjovt som nogen har det, min mor har også haft 4 forskellige telefoner indenfor 2 år fordi de er døde fra hende på forskellige måder.
      Mens andre bare holder for evigt ( har en veninde der bruger en nokia 3210 ! )

     2. admin says:

      Ja det er altså lidt sjovt.
      Den er selvfølgelig ikke direkte gammel, men den er da over 4 år efterhånden den mobil jeg bruger. Så den har da klaret det ok. Hvis man ikke skriver sms’er og bare skal have en mobil og ringe fra – ja så kunne den nok godt tage 2-3 år endnu. Men det dur jo bare ikke, når man bruger sin telefon til alt muligt andet XD!

 4. Weeee… Tillykke med den…

  Jeg har selv en iPhone5, men jeg er lidt heldig på det mobil område..
  Min kæreste er lidt en freaks og skal altid ha den nyeste iPhone når de udkommer, så jeg plejer så at overtage hans brugte.. Jeg har faktisk ikke selv købt en mobil i 3½ år ca..
  Lidt snu må man vel gerne være.. ha ha…

  God fornøjelse med den..

  Knus <3

  1. admin says:

   Uha! Jeg kan godt nok ikke forstå at man nødvendigvis skal have den nyeste hele tiden XD Men det ville hverken Nicki og jeg, heller ikke have råd til ^_^” … Men det er da fedt for dig, at du aldrig skal “nøjes” :D
   Men jeg har heller ikke selv købt en mobil… Nogensinde… For jeg arver også altid min familie og omgangskreds mobiler – men det er jo så ikke så ofte det sker, og det er ikke de nyeste modeller, da min familie er lige som mig, og ikke vil bruge penge på noget, når det vi har er tip top ^_^” haha

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.