806

Hej! Mit navn er Simone, og jeg er super nederen!…

Okay… Så nederen føler jeg mig ikke hver dag. Men lige for tiden er jeg som omvandrende pest. Jeg spreder uhygge, og dårlig stemning overalt omkring mig, og ja – det ville sgu nok være federe at være sammen med en gammel sur opvakseklud, end mig. Hvorfor? Tænker du så nok. Jo; når jeg læser til eksamen er mine følelser for det første udenpå tøjet. Bare du siger noget, som jeg kan tolke som værende sårende, så græder jeg… Eller rykker mig over i den modsatte grøft, og bliver rasende.

Intet skal der til før jeg bliver irriteret og sur. Jeg tager hele tiden mig selv i at tænke denne tanke; “Hvorfor fanden er der ingen, som vil vise hensyn til at jeg læser til eksamen?”, og hver gang må jeg lige stoppe op, og sætte en finger i jorden, og gang efter gang opdage at hele verden altså ikke drejer om mig, som akse. At jeg ikke er jordens centrum, og dermed ikke det vigtigste individ i hele verden…

Og jeg hader mig selv! Jeg hader mig selv når jeg er sådan her! Jeg er som sådan en modbydelig struds, der bare hakker ud efter alt og alle! (Jeg syntes nu faktisk strudse er ret søde – men i mangel på bedre ordvalg, såååee).

Hvordan tackler du dig selv, og dine følelser når du læser til eksamen? Er der overhovedet nogen derude i verden der har det lidt lige som jeg, når i er meget pressede og stressede? Eller er jeg virkelig jordens mest nederen person ^_^”

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(12) Comments

 1. Christina says:

  Tag nogle dybe indåndiger og chill ☺️ Måske sørg for at tage lidt afstand til det hele? Gå en tur og nyd foråret. Kig på billeder af små killinger. Så kan man kun blive glad!

  1. admin says:

   Hahaha! Ja det har du nok ret i!.. Jeg prøver også virkelig… Men det går bare så stærkt at jeg slet ikke når at have kontrol over mine følelser… Men jeg lukker mig bare lidt inde, så jeg ikke kan være nederen ovefor andre end mig selv ^^”

 2. Trine says:

  Jeg er også helt umulig under eksamener. Ingen ser det på skolen, men derhjemme går jeg helt i spåner og kan græde spandevis af tårer, jeg bliver ikke rigtig bitchy, men mere meget flagrende og kan ikke tage stilling til andre ting der ikke vedrører min eksamen, så krav fra andre bliver mødt med modvilje og panik. Jeg tænder ikke af på mennesker, men tænder af på ting. Det vil sige hvis noget driller, f.eks en ting der ikke vil komme ud af æsken fordi den sidder fast, så kan jeg flå i den i frådende arrigskab på et øjeblik. Dem (min kæreste) står normalt klar i baglandet og tager tingene fra mig før jeg splitter dem helt af pommeren til. Lyde irriterer også enormt, når jeg er stresset, selv det at Dem skriver på sit tastatur. Jeg er nu altid støj følsom, men det bliver værre under pres.

  Men jeg har 3 ting der afhjælper det noget. En tur ud i frisk luft kan hjælpe noget på det for en tid. Jeg kommer lidt væk fra problemet og får lidt luft og lys og bevægelse.

  Et varmt bad efterfulgt af en lur. Varmt vand og lur har altid været mine favoritter til at slappe af. Hvis min hjerne er ved at koge sammen, så hjælper det mig at slukke for det hele et stykke tid. Det varme vand slapper mine muskler i kroppen af, så jeg ikke spænder nær så meget, også fordi jeg altid kommer til at fryse, når jeg er stresset.

  Og når jeg tager en lur bruger jeg ogle gange vores elektriske blæser, ja det er en strømsluger og den bruges ikke hele tiden, men selvom den har støj er det “hvid” støj. Den lyd den laver dæmper meget efektivt andre lyde fra omgivelserne. Jeg lærte det trick da jeg boede et sted, hvor mågerne absolut ville sidde og råbe op på hustagene hele natten lang. Med blæseren på kunne jeg ikke høre dem overhovedet. Jeg vil tilføje jeg har forsøgt med plugs til ørerne, men det giver en hvinen i ørerne der ikke er behagelig, så det kan jeg ikke bruge.

  Jeg aner ikke om den viden er behjælpelig for dig, men jeg ønsker dig god arbejdslyst og pøj pøj med eksamen. Og husk nu, den eksamen er nok vigtig, men den er kun et par timer ud af et helt liv fuld af timer og ærligt talt, du klarer dig jo altid super til eksamener. :)

  1. admin says:

   Jeg bruger faktisk også det med badet rigtig ofte – nogen gange i fuldstændig overdrevet grad. Jeg kan bade 5-6 gange på sådan en dag hvor jeg læser til eksamen ^_^” …

   Alt i alt – tusind tak fordi du delte det med mig! Der er en masse jeg helt sikkert kan prøve at tage i brug! Jeg hader at være presset på den måde, og det er helt rart at høre jeg ikke er den eneste i verden der kan have det sådan. Det hele er også blevet lidt bedre siden jeg er kommet hjemmefra – så kan jeg sidde på et kontor i den anden ende af mine forældres hus, og være ude af kontakt med mennesker en hel dag. Så bliver jeg ikke så arrig og patetisk ^_^

   Og du har ret! Eksamen vare kun 3 timer (eller 6 hvis jeg skal op to gange.. eller 9 hvis jeg skal op 3 gange) ud af hele mit liv.. Så det går jo nok ^_^ ARG! Men jeg hader det nu alligevel!

 3. Eksamenspres er noget jeg aldrig har følt. Jeg blev altid ramt af en sær form for apati i sådanne situationer.

  De følelser du beskriver er ikke rare, men du har den fordel at du er klar over dem og derfor kan reagere på dem. Fx som at flytte ud på landet i de dage det er værst, så du ikke komme til at gøre noget hjemme du vil fortryde.

  Så længe det ikke er permanent, og du husker at tage ansvar for dine følelsesmæssige udbrud som kan virke uretfærdige på andre, så skal du nok klarer den.

  1. admin says:

   Det er fordi du er awesome.. Så er der ingen grund til at gå i panik fra din side af ;)

   1. Jeg vil ikke engang forsøge at afskrive den kompliment, for du er en klog person der sikkert har ret ;)

    Men! Apati kan være lige så destruktivt, som nyttigt. Det var det der bl.a. var skyld i at jeg dumpede min afgangseksamen.
    Du vil gerne gøre det så godt på dit studie, så du koger helt op over det. Jeg har altid været tilfreds med at være middelmådig, når blot jeg førte mig selv i den rigtige retning som gjorde mig glad og tilfreds.

    1. admin says:

     Hehe du har helt ret. Stress KAN være sundt – og det er normalt også det der får mig til at klare mig godt til MUNDTLIGE eksamener… Men i skriftlige – ja så får stressen mig bare til at gå i panik i stedet -.-” …

     Og jeg er overhovedet ikke god til mit nuværende studie! Jeg har jo valgt at beskæftige mig med naturvidenskabelige fag – og det har jeg aldrig forudset, så jeg havde ikke rigtig noget biologi i gymnasiet – og det er efterhånden mange år siden jeg havde noget som helst med biologi at gøre XD … MEN det er fedt at være udfordret, når man kan se en udvikling ^_^ Og jeg kan mærke at det får mig til at brænde for faget!

     1. Så bringer dine nedsmeltninger dig helt sikkert i den rigtige retning. Heldigvis er du snart færdig med eksamen, og så bliver alt godt igen :)

 4. Du er ikke den eneste, langt fra :P Jeg bliver dog ikke sur osv. jeg er mere til den “tudende” version :P

  1. admin says:

   Hahaha Jamen det er godt at høre at andre også kan blive hysteriske.. Men jeg hader faktisk mest at jeg bliver så forbandet vred :( det er sgu pinligt!

 5. Virkelig et dejligt billede.. <3

  Når jeg er i skidt humør, gør jeg ofte mig selv den tjeneste af gøre brug af selvforkælelse. Det gør mig altid glad og mere positiv.. men det ved jeg ikke rigtig om man kan når man har en masse man skal læse.. Har aldrig rigtig prøve de der eksamener.

  Jeg er lidt sent ude og håber da at dit humør er blevet bedre siden..

  Knus <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.