Fik forholdsvis tidligt fri fra skole. Det var godt for jeg var virkelig ved at køre død ^_^” Det der flash er sgu ikke lige mig. Det er nok fordi jeg syntes det føles en smule meningsløst at lære det, nu hvor det er ved at ‘ryge ud’, og fordi det vi lærer ikke rigtig reelt kan bruges til noget som helst? O_o … Det er meget hyggeligt at sidde og få til at virke, men vi får (som jeg vidst har nævnt før), alt alt for lang tid til opgaverne i skolen. Vi har så fået en ret stor opgave for her hjemme… Syntes jeg nok er en smule fesent -.-” Men sådan er livet jo ^_^

Jeg kom jo så tidligt hjem, og det første jeg gjorde var at gå med Mille :) Jeg er jo stadig i de gamles hus, så der er dyr at tage sig af :) Men de er jo bare så hyggelige at komme hjem til. De bliver altid så glade for at se en, og man bliver så glad af at se hvor glade de kan være over ingenting ^_^ … Jeg er lige ved at ordne noget med et program jeg skal have på plads inden jeg går i gang med mine lektier, men ellers er planen lige at få lavet den flash præsentation jeg skal have lavet, og så tror jeg at det er ved at være tid til at fodre dyrene. Når det er gjort vil jeg varme rester fra i går og spise til aftensmad, og så har jeg ellers planlagt at min aften skal stå på Kurôzu Zero (Læs evt. min anmeldelse Hér). Det er længe siden jeg har set filmen, og hvis jeg kan nå det vil jeg se både 1’eren og 2’eren i aften. Jeg har lånt begge to af Nicki. Glæder mig til at kunne sidde og slappe af med dem, og inde foran de gamles fjerner. Den er jo lidt bedre end mit eget ^_^” Mit eget siger sådan en irriterende ‘Ihhhh’ lyd når man har det tændt – altså tv’et.

Det er helt underligt at rende rundt i huset nu hvor Nicki er taget hjem ^_^” Man savner jo helt hans konstante nærvær. Men jeg tror nu bestemt også at jeg kommer til at hygge mig… Jeg tror faktisk ikke at jeg kan andet :D God mad, (is, hvis jeg får lyst til det senere *hihi*), og gode film… Det kan jo ikke blive andet end en god aften :’D NÅJA! Og så ringede arbejdet jo lige i lørdags og spurgte om jeg ikke ville have fri i dag… Og det ville jeg jo gerne så jeg havde tid til dyrene herude på landet ;D … SÅÅÅÅEEEE… Arbejde skal jeg ikke tænke på. Det er kun lektierne som er en sur del af i dag, men mon ikke vi overlever det :) … Må folket have en dejlig tirsdag!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.