Har så lige været syg i et stykke tid O_O kastede op osv… Er også begyndt at ligge søvnløs. I nat faldte jeg først i søvn omkring klokken 03:00. Well. Skulle jo op klokken 06:00, så lad os se …3 timers søvn -.-” Bare overhovedet ikke nok når jeg nu skal have en to timers lang prøve i matematik, plus arbejde til klokken 23 i aften. Crap. Crap. Crap… Nåja… Jeg kommer mig vel over det… Men er træt af at jeg skal sove hjemme ved Mikkel, uden han egentlig selv er der, for han er på nattevagt. Hvor upassende kan det lige være. Kan nemlig ikke komme med bussen hjem efter klokken 23. Virkelig upassende. Lorte bus systemer. Man burde lave et mere dækkende netværk *brokke brokke brokke*

Lørdag… regner jeg med at tage hjem til F og få lavet geografi rapport (Som egentlig skulle have været afleveret i dag). Har vildt svært ved at følge med for tiden. Ikke fordi tingene vi laver fortiden er uoverkommelig svære – men fordi jeg simpelthen ikke føler at jeg har nogen tid til alt det jeg gerne vil/skal nå. Jeg har ingen fritid. Hele min tilværelse er bygget på arbejde, arbejde, skole, arbejde… Det er ski da også uheldigt at det lige skal være i de her måneder at vi skal have 100 rapporter for. Jeg sad og lavede 2 matematikafleveringer i går aftes… X_x Simone = døende freak.

Ja.. Hvis jeg har så travlt, hvordan kan jeg så sidde og skrive denne blog. Tjoh. Vi har dansk, og gennemgår en tekst vi har analyseret. Men vi har allerede gennemgået den én gang, så. Jeg har skrevet det hele ned. Og det er det samme hun står og siger igen. Ved ikke lige hvorfor vi gør det igen. Det er vidst fordi nogen ikke forstod den sidst O_o jaja…

Min køre Samsung YPZ5 er blevet erstattet for en stund >:] John har nemlig sendt mig en mp4. Den er nice nok. Kan bare ikke rigtig finde rundt i ”styresystemet” i den endnu XD men det lære man jo hen af vejen. Tak le pappa ^^, Hæhæ… Det er dejligt at der er 4GB der på ^^, på min elskede pinky thing, var der kun 1 eller 2 GB og det var overhovedet ikke nok, for at sige det mildt.

Nå. Jeg har desværre ikke rigtig mere tid til at blogge nu ”/ Vil smutte af… Er også alt for træt til at kunne multitærske. Og skolen er lidt vigtigere end en blog desværre XD

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.