820 I dag er det Microcut’s fødselsdag! Hurra! Hurra! Hurraa!
I dag er det syv år siden at jeg oprettede Microcut.dk. Jeg lavede hjemmesiden, og kodet alt fra bunden – på trods af at jeg ingen viden havde herom overhovedet. Jeg prøvede for første gang nogensinde at kode i kodesproget – php, og var straks solgt. Min store interesse for at kode blomstrede, og var også med til at give mig lysten til at uddanne mig til multimediedesigner. En uddannelse jeg er glad for jeg tog, på trods af at jeg har valgt at gå andre veje nu.

I dag skal jeg ikke længere ind og kode rå kode for at skrive et indlæg. Alt er blevet simplere og nemmere. Bloggens design skifter heller ikke længere fra måned til måned – men kan nu være på hjemmesiden i måneder, og år.

Men det sjove er stadig ikke gået af, at have Microcut.dk! Jeg er mere glad, end nogensinde før, for at have Microcut.dk, og jeg nyder at skrive indlæg på siden. Jeg nyder når I – mine søde læsere – følger med, og giver jeres mening til kende med en kommentar. Bloggen blev startet for min egen skyld – men det hele ville ikke være det samme uden jer!

For at hylde mine dejlige besøgende, starter jeg en give-away klokken 20:00 i aften, i anledning af Microcut.dk’s syv års fødselsdag!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(13) Comments

 1. Tillykke med det! :-D

  1. admin says:

   Tusind tak!

 2. Tillykke med bloggens 7 års fødselsdag :-) Det er altid super hyggeligt at surfe forbi og se hvad du har skrevet af spændende ting og sager :-)

  1. admin says:

   Det er jeg bare så glad for at høre! Tusind tak fordi du kigger forbi! :D og tak. Tænk at bloggen er blevet så gammel ^^

 3. Tillykke med de 7 år!

  /Chau

  1. admin says:

   Tusind tak! :D

 4. Tillykke :-) min er fra 08 så det må værre 6 år som den lige er fyldt.. hehe. Går ikke så meget op i det.

  1. admin says:

   Bloggen er fra 07 ;) haha… Havde desværre ingen gamle design billeder fra den gang :) men har indlæg tilbage fra 07 :D

 5. Tillykke med bloggens fødselsdag..
  Det er godt nok lang tid og dejligt at høre at du stadig er glad for den..
  Jeg synes din blog er rigtig fin og elsker at følge med.. ;)

  Knus <3

  1. admin says:

   Årh tusind tak! <3
   Det varmer mit hjerte inderligt at du tænker sådan om min blog :)
   Jeg håber du vil følge med, mange år frem endnu!

 6. Tillykke til bloggen og dig. Syv år er da for vildt :D

  1. admin says:

   Yay! :D Taaak!
   Jeg er også imponeret over min egen evne til at have den så længe ^^” Jeg har vel haft brug for den XD haha!

 7. Tillykke med fødselsdagen/jubilæet eller hvad man nu skal kalde det :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.