Da jeg kom hjem fra Paris, lå der en dejlig lille pakke, og ventede på mig! I denne pakke lå der et lækkert Uniea cover, der går under navnet ‘Bubblicious‘, som er en del af Uniea’s Dot’s serie. Coveret er i de fineste pastel farver!

829

Det er et snap-on cover, i et tyndt plastic materiale. Det føles lettere elastisk hvilket jeg vil forvente kan være delagtig i at forhindre det i at knække ved belastning. Coveret er i en sød pastel blå/turkis farve, med lyserøde og hvide pletter på. Det er i et blankt materiale, som giver coveret en let shiny effekt.

827

Der er masser af fine detaljer på coveret – ikke blot de grafiske detaljer, men også de fine detaljer som for eksempel rillerne i siderne af coveret, som giver det et flot moderne look.

Det er simpelthen det sødeste cover jeg nogensinde har set! Det lader til at være en lækker kvalitet – og jeg er super spændt på at teste det, i de lidt ekstreme omgivelser, som jeg jo udsætter min mobil for i hverdagen. Ridning, løb, arbejde, og hvad jeg nu ellers kan finde på at lave.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(5) Comments

 1. Dét kan jeg lide :D

  1. admin says:

   Det er også bare meeega flot :D

 2. “Sneakpeak”? Der er da sneget sig en tastefejl ind XD
  Men fedt cover, elsker det!

  1. admin says:

   Nicki fortalte mig faktisk at man kunne stave det på begge måder engang. Noget med at det ene er slang eller sådan noget XD … Men jeg aner det virkelig ikke. Jeg må lige få det rettet til det rigtige ^^” haha!

   Men ja! Jeg syntes også bare det er SUPER fint!

   1. Mon ikke han mente at det kan staves “Sneakpeek” og “Sneak peek”, for “peak” giver ingen mening, da det teknisk set så vil blive en snigende tinde/bjergtop XD

    Men elsker det cover, det er SÅ flot!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.