10 ugers praktik

831

Så er jeg startet i praktik igen! Denne gang i 10 uger! Jeg har haft en fantastisk første dag. Jeg var nervøs – men det gik udover alle forventninger. Det er dejligt at være tilbage på Ortopædkirurgisk ambulatorium i Farsø, men det er også rigtig hårdt at skulle køre turen frem og tilbage. Jeg tager af sted klokken 06:30, og er tidligst hjemme klokken 17:00 (når jeg har bilen). Jeg skal endnu tidligere af sted når jeg skal rejse med bussen.

Deltag i en af mine give-aways hvor du kan vinde en lækker blondekjole hér, eller en masse iPhone tilbehør hér!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

5 thoughts on “10 ugers praktik

    1. Ja det er lidt sjovt :D …
      Men pueha! Hvor er det dyrt! og jeg får jo ikke løn i min praktik :(

    1. Ja det håber jeg også jeg gør :D Og at jeg ikke ender i et stort hul af gæld, med alle de penge jeg skal bruge på transport ^^” … To dage kostede mig 200 kr i transport. Det er vanvittigt…

      MEN! Det ER rigtig spændene :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.