Studiedag

En gang om ugen har jeg studiedag. Det vil sige at jeg skal studerer hjemmefra, og ikke skal køre hele vejen ned til Farsø. Men studiedagen er også den dag jeg skal få gjort alt det jeg ikke kan nå i løbet af ugen. For eksempel at arbejde. Derfor er det dejligt når studiedagen ligger om torsdagen, som er en af mine faste arbejdsdage. Det er selvfølgelig lidt hårdt aldrig at have en hel fridag, men sådan må det nu engang være.

Jeg har indtil videre brugt min studiedag på at få sovet længe! Helt til klokken 09:00 lå jeg i sengen, men jeg vågnede godt nok klokken 08:00. Desuden har jeg fået læst det jeg skulle nå i dag. Det var ikke overvældene meget, da jeg også nåede at få læst noget af det, de sidste par dage.

20140501-104912.jpgJeg tog mig også endelig sammen til at tage ud og løbe! Pueha! Det var hårdt at trække i træningstøjet, men det var tiltrængt. Det er lang tid siden jeg har haft tid til at løbe – jeg har kun fået styrketrænet lidt, med min faste træningspartner om mandagen.

Jeg har været stresset, presset, og uden overskud de sidste par måneder, og så har mine problemer med opkast også taget pusten fuldstændig fra mig. Jeg har også været træt og stresset de sidste par dage, men alligevel er lysten overskuddet begyndt at komme tilbage til at få trænet. Mest fordi jeg er ked af at jeg er blevet så tyk om maven igen. Og lårene. Og armene… Over det hele!

Jeg løb 5 km i dag på omkring 30 minutter. Det er en betydeligt dårligere tid end jeg løb på, da jeg løb fast, men man er jo nødt til at starte et sted. Jeg var også nødt til at gå ned og gå i 30 sekunder, da jeg havde 1 km tilbage. Før i tiden kunne jeg løbe 8 km uden pause, så der er lang vej til den kondi jeg har været i.

Egentlig er min kost ok sund for tiden – jeg skal bare vænne mig til at spise en normal størrelse portioner igen, og så skal det nok gå den rigtige vej efterhånden.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

5 thoughts on “Studiedag

    1. Nemlig! Det er også sådan jeg prøver at se på det. Man er jo også nødt til at starte et sted – og det nytter jo heller ikke at kaste sig ud i noget man slet ikke er klar til, for så bliver man da først demotiveret ^^”

      Og jeg skal da også ud og cykle 16 km i dag – så LIDT motion bliver det da til :)

    1. Ja det kan godt være. Spiser i hvert fald for meget af gangen, og sommetider de hurtige forkerte løsninger :(

      1. Jeg kender godt mængde problemet, det slås jeg selv med. Det er derfor at maj er mådeholds måned for mig ;) De gode vaner skal lige genopfriskes fra tid til anden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.