Layout fuck’up

Jeg var ved at rode i mine koder, for at forbedre bloggens grundkoder, inden jeg gik i gang med at skifte layout. Desværre har jeg rodet mere end jeg har helbredt, og siden har derfor som en midlertidig løsning, fået et “standard” layout. Jeg vil snarest muligt være tilbage med et andet layout. Det kommende layout, vil modsat det tidligere layout være tilpasset PC, Tablet, og Smartphone.

UPDATE: Jeg har reddet layoutet tilbage til det gamle (nogenlunde da). Men jeg er også gået i gang med det nye layout, som skal blive mere brugervenligt, for mine besøgende, som besøger siden vha. af smartphones.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Layout fuck’up

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.