Xhtml or not xhtml?

Sidder i skolen. Snart færdig med den 4 time. Syntes slet ikke at vi har lavet noget vildt konstruktivt i dag ^^” Jeg har også bare været total umotiveret i dag. Og der er bare meget larm i klassen i dag. Men så er vi jo ved det gamle ^^” Haha! Well… Men det har nu faktisk været en ret god dag, indtil videre. Er blevet i ret godt humør af at komme i skole i dag (var mega emo i morges), men jeg kan mærke at jeg ikke magter larm, og mange mennesker i dag. Bliver helt stresset over det. Men jeg skal også ca. dirkete hjem efter skole (har fri klokken 14.15 og bussen går først klokken 15.30, så jeg går lige ind forbi H&M og ser om de har fået den jakke jeg gerne vil have, hjem).

Jeg har virkelig forsømt siden de sidste par dage. Men jeg har en god grund for én gangs skyld, syntes jeg. Jeg er igang med at lære Xhtml! :’D Det skulle være nemmere at ændre når man vil ændre layoutet, da stort set al kodning forgår i stylesheetet. Sådan som det ser ud nu, skal jeg både kode i stylesheetet, headeren, og indexen, hver gang jeg laver et nyt layout… Men jeg sidder fast med kodningen lige nu. Så vi er lidt på standby. Men jeg skal nok putte min blog i første række igen. For det er trodsalt det jeg selv sætter mest pris på ^^” Æhh… Ja… Men med den (forhåbentlig) nye opsætning kommer der også en størrer opdatering af siden + selvfølgelig et nyt layout (og som det ser ud nu, så bliver layoutet faktisk lidt farverigt) X’D

Men jeg vil slutte nu. Endelig skal vi igang med noget lidt mere konstruktivt. Vi skal nemlig læse en tekst, nu hvor der kun er 15 minutter tilbage (det er bare umuligt da nogen af mine klassekammerater syntes man skal læse højt for hinanden -.-“)… Baah… Trættende…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.