Er godt tilfreds med mit nye design, men nu har jeg altså besluttet mig for min hjemmeside skal være lidt mere prof. Nu vil jeg lære at lave hjemmesider i php, og jeg har en ide jeg hvordan jeg kan prøve at lære at forstå det. Altså php’en. Min side er nok lidt på standby i mens. ja undskyld, jeg aldrig kommer videre, men jeg prøver hele tiden at forbedre designet, osv. Når jeg endelig er helt tilfreds med alt det, skal siden nok komme ordenligt op. Håber der er nogle der vil vente på det.

Weee har sovet hele dagen fordi jeg var til Justin Timberlake koncert i går. Er stadig træt! Bah! Skal til fysik eksamen i morgen, og jeg ved bare jeg dumper. haha. ikke så fedt, men er der jo så ikke noget at gøre ved. I dansk har jeg fået:
Mundtlig dansk: 11
Skriftlig dansk: 10/9
Læsning: 8 (Plejer at få 11!!!! Doh! De havde gjort den svære, så jeg havde sat tid af til hvordan de andre havde været, men den tid passede slet ikke med den her!! hyyl!)
Diktat: 8

Så alt i alt var det jo meget fint. hehe

BTW! Ved i hvem der ejer denne ipadresse: 85.218.140.156… Hvis ja, så skriv til mig.

See ya…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.