Nyt layout… På vej…

Så er jeg gået i gang med at sætte et nyt layout op på bloggen. Jeg er efterhånden ved, at være færdig – men der mangler stadig et par detaljer, som fx. stylingen af nogle lister, samt footeren. Det overordnede layout er dog færdig, og jeg har derfor valgt at sætte det op allerede nu. Jeg tror det vil glæde mange af mine læsere (og mig selv), at hjemmesiden nu er brugervenlig på smartphones (testet på iPhone – skriv gerne hvis du oplever andet, på andre smartphone telefoner).

Jeg glæder mig til at få de sidste detaljer på plads – men det må vente til i morgen, hvor jeg er knap så træt. Nu vil jeg bare putte på sofaen resten af aftenen og se krimi dokumentar (Wicked Attraction).

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Nyt layout… På vej…

    1. Ej det var mærkeligt! Ö De tilpasser sig fint på min mobil. Hvilken mobil bruger du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.