Så er jeg gået i gang med at sætte et nyt layout op på bloggen. Jeg er efterhånden ved, at være færdig – men der mangler stadig et par detaljer, som fx. stylingen af nogle lister, samt footeren. Det overordnede layout er dog færdig, og jeg har derfor valgt at sætte det op allerede nu. Jeg tror det vil glæde mange af mine læsere (og mig selv), at hjemmesiden nu er brugervenlig på smartphones (testet på iPhone – skriv gerne hvis du oplever andet, på andre smartphone telefoner).

Jeg glæder mig til at få de sidste detaljer på plads – men det må vente til i morgen, hvor jeg er knap så træt. Nu vil jeg bare putte på sofaen resten af aftenen og se krimi dokumentar (Wicked Attraction).

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Nicki says:

  Det er et virkelig flot layout. :)

  1. admin says:

   Tusind tak! :D

 2. Layoutet er rigtigt lækkert på mobil!0 :D
  Dine youtube embeds kunne dog godt tåle lidt responsive/elasticitet også :)

  1. admin says:

   Ej det var mærkeligt! Ö De tilpasser sig fint på min mobil. Hvilken mobil bruger du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.