Nyt Layout: Sprinkle

841

Så blev layoutet færdig. Det gik meget hurtigere end jeg havde forventet. Jeg er ret godt tilfreds med det endelige resultat. Jeg syntes det er dejlig sommerligt, og lyst. Det kan være jeg ændre nogle detaljer senere, men som det er lige nu, syntes jeg er helt fint. Jeg vil meget gerne høre fra andre, om layoutet er optimeret til de devices, som bliver brugt – her hjemme er testet på Macbook, iPhone, Ipad, og en stor stationær computer.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

17 thoughts on “Nyt Layout: Sprinkle

  1. Tusind tak! :D Jeg er glad for at jeg ikke er den eneste der syntes det er nogle dejlig glade farver :D

  1. Taaak :D Ja det er ikke helt gråt og pink som vi engang jokede med at jeg altid lavede XD hahaha!

     1. Nej, det fungere godt sammen med den lyse grå og hvide. Det giver et meget frisk udtryk. Hvis farverne havde været mere skingre, så ja så tror det havde været for meget. Men nuancen passer fint.

     2. Godt at høre at du også har det sådan søde! :D Men jeg ved ikke om det er fordi vi ser det på Macbooks, for på en alm. pc skærm kan det udmiddelbart godt være lidt mere skrigende… Hmm…

 1. Synes faktisk det ser mega cool ud, men kunne godt mærke at mine øjne lige skulle vænne sig til alle farverne ude i siden.. men synes det er lækkert når nogen tør bruge farver.. :D

  Knus <3

  1. Tusind tak! :D det kan være om det lige er lidt for meget med farverne ^^ … Kan også se at de er noget skarpere på min kærestes computer end på min egen.

    1. Det var godt ;D hahah! Blev da helt bekymret for, om det var fordi det havde været ved at svitse dine øjne ^_^”

 2. Jeg ser det på en skræmmende almindelig pc skærm på arbejdet, og her er det også fint :) Så bare rolig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.