Jeg nævnte for nogle uger siden (Sneakpeak: Tøse cover), i et lille sneakpeek, at jeg havde fået et lækkert nyt cover, som jeg ville teste på min nye, dejlige, Iphone 5s. Jeg har allerede brugt det i omkring tre uger, og har indtil videre været rigtig glad for det. Men da jeg ikke har været i stalden osv. de sidste tre uger, har det endnu ikke været udsat for min sædvanlige livsstil, og derfor vil jeg vente med at skrive en endelig anmeldelse af coveret til om en uge, hvor det virkelig bliver sat på en prøvelse, på dets holdbarhed.

832

Jeg snakker selvfølgelig om det smukke sommerfugle cover. For kort at fortælle lidt nærmere om det, så er det et plastik snap-on cover. Det er lavet i forholdsvis tyndt plastik, så det fylder ikke for meget i lommen osv. når man har det på telefonen. Dets kanter er forholdsvis afrundet, så jeg har ikke oplevet at det ridser telefonens sider når man tager det af og på.

833

Knapperne på siden, og i toppen af telefonen, er frie på dette cover. Det gør dem lettere at bruge – men om beskyttelsen af telefonen er ringere end i forhold til de covers (som oftest silikone covers), som dækker knapperne, skal jeg ikke kunne udtale mig om.

Indtil videre har holdbarheden af coveret været rigtig fint, og jeg glæder mig til at prøve det fuldt ud denne uge. Jeg er endnu ikke blevet træt af designet. Jeg syntes det er sødt, og i virkeligheden ret nedtonet, da selve coveret er hvidt.

Deltag i min give-away hvor du kan vinde en masse iPhone tilbehør hér!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.