Jeg har haft en super god dag i dag! Jeg har jo selvfølgelig været i praktik. I dag skulle jeg være på operations afsnittet (både på sengeafsnittet hos patienterne, som skulle til dag-kirurgiske operationer, og operationsstuen, og opvågningsafsnittet). Det betød at jeg skulle op klokken 05:00, for at kunne nå ned til praktikstart her til morgen. Det var hårdt! Men det var det hele værd!

Det var simpelthen så fedt at være inde og se operationer. Jeg var inde og se to operationer – en triceps afrivning (hvor senen skulle syes sammen igen), og en kikkert operation. Jeg havde været bekymret for om jeg ville besvime til operationen (det har man jo ofte hørt om, at folk gør, første gang de er inde og se en operation), men det gik faktisk rigtig fint. Fik det slet ikke dårligt.

Det er for fedt! Jeg glæder mig til at blive uddannet sygeplejerske, og jeg tror rent faktisk at jeg nok engang skal blive en ganske god/udmærket sygeplejerske! Jeg glæder mig i hvert fald, til at bidrage til at gøre en forskel, og være en støttende hånd til dem som har brug for en.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Fedt fedt fedt!!!!

  1. admin says:

   JA :D

 2. Det er så sjovt at få lov til, at opleve noget af det i praktik, man længe har ville se i praksis :D Glup, og det siger jeg, som snart er færdig som ergo. Men har stadig langt fra set det hele jo.

  – Anne

  1. admin says:

   Wow! :D Fedt at du snart er færdig som ergo!
   Og ja! Det er fedt at komme ud og opleve noget forskelligt når man er i praktik ^_^

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.